'Inspire your Tribe' met To The Point Events

'Inspire your Tribe' met To The Point Events

Carglass deed, net als in 2017, beroep op de expertise van To The Point Events voor de organisatie van hun medewerkersdagen. "You are in the driver’s seat!" was het thema voor deze editie die plaatsvond in het prachtige kasteel Terblock.

 

De medewerkers konden deelnemen aan verschillende inspiratiesessies en workshops waar er aandacht werd besteed aan veerkracht en aan bedrijfs- en persoonlijke waarden.

 

Zo gingen ze op zoek naar manieren om een directe impact te hebben en dat zowel op persoonlijk niveau als op bedrijfsniveau. Doorheen de dag kregen de 700 medewerkers tips & tricks aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Want, met de juiste mindset en door de juiste keuzes te maken op verschillende vlakken zoals gezondheid, competenties, work-life balance zorg je voor een leuke werkplek. 

 

"Vandaag zijn er heel wat uitdagingen op het vlak van veerkracht en verbinding, niet in het minst voor teamleden die de voorbije maanden quasi permanent van thuis hebben gewerkt. De mens is een sociaal wezen maar ondanks alle moderne communicatiemiddelen (of juist daardoor) is die connectie moeilijker dan ooit. Zo geeft 30% van onze maatschappij (ook medewerkers en studenten) aan dat ze eenzaam zijn. Daarom willen wij met 'Inspire Your Tribe' inzetten op het faciliteren van die verbinding bij bedrijven", aldus Bart Koninckx.

 

"Hiervoor hebben we met Kimberly Deserranno de ideale vrolijke parel gevonden (met ook ruim 8 jaar ervaring in teambuildings) om ons aanbod verder uit te werken en onze klanten te inspireren en ontzorgen. Als rechterhand krijgt zij Anneleen Klinke, die onze succesvolle Tribe Boxen verder gaat vermarkten. Voor elke gelegenheid (Congé-inzet, Sint, Kerst, Nieuwjaar, jubileum,… of zomaar) bieden wij unieke giftboxen en gadgets met een persoonlijk verhaal. Want vaak geldt: 'it’s in the little things'."

 

Ook op zoek naar een gepaste manier om je collega's in verbinding te gaan? Geef To The Point Events dan een seintje en ze helpen je graag op weg! 

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Advertenties