To The Point Events helpt jouw team verbinden in veerkracht!

To The Point Events helpt jouw team verbinden in veerkracht!

Het eindejaar is in zicht, een typische periode waar we elkaar geschenken geven en het beste toewensen. De lockdown en het telewerken heeft vele collega's vervreemd. Het is dan ook hoog tijd om de veerkracht en verbinding tussen de medewerkers te versterken.


To The Point Events biedt oplossingen online meetings en interactie leuker te maken met een selectie 'Tribe Boxen' en de 'Happiness Challenges'. "Goed om te weten: cadeaus tot 40 euro incl. btw zijn in België sowieso 100% aftrekbaar", laat het eventbureau weten.

 


1. TTPE Tribe Boxen

"Om onze klanten te inspireren en te ontzorgen heeft team TTPE een selectie gemaakt van 40 Tribe Boxen. Tribe Boxen? Dat zijn giftboxen met een verhaal dat verbindend & veerkracht versterkend werkt op maat van jouw personeel & klanten. Wie krijgt er nu niet graag cadeautjes met een verhaal?" TTPE heeft 4 thema's geselecteerd:


  • Cosy@home & Staycation: Staycation is misschien wel het woord van 2020. Probeer het thuis gezellig te maken. Het is niet omdat het aantal gasten kleiner is dat het niet cosy mag zijn. Met deze boxen spelen ze in op dat gevoel.
  • Digital Apéro: Als bourgondiërs houden we van een natje en een droogje, liefst in fijn gezelschap. Zolang het niet fysiek kan, blijft ook online klinken een sterk ritueel om elkaar succes te wensen of om een succes te vieren.
  • Duurzaamheid & MVO: In deze boxen draait het om respect voor de natuur en maatschappelijk verantwoord ondernemen met ook aandacht voor zij die het minder goed hebben. "Zo creëren we een dubbel goed gevoel want iemand helpen, voelt als een cadeau op zich."
  • Outdoor: Meer dan ooit worden we aangemoedigd om naar buiten te trekken voor onze (mentale) gezondheid. Onder dit thema vind je boxen die wandelen en sporten stimuleren aangevuld met een aantal challenges.

IMG_2925-2.jpg


 

2. Leukere online teammeeting met interactieve pauze, spel- & verrassingselementen

Stel je voor: In aanloop naar de teammeeting (via Zoom, Teams, ...) ontvangen de medewerkers een persoonlijke doos met een duidelijke boodschap: "Pas openen tijdens de meeting!" Geleidelijk ontdekken ze de inhoud in cadeautjes, opdrachten en fun. Het pakket wordt samengesteld volledig volgens het DNA van jouw bedrijf en in functie van het verhaal dat je wil vertellen. 


Wist je trouwens dat een mens maar maximaal 45 minuten onafgebroken geconcentreerd kan zijn? Online is dat zeker niet meer! Daarom biedt To The Point Events een arsenaal leuke pauze intermezzo's, spel- en verrassingselementen die bijdragen tot meer verbinding. Ook de integratie van een externe spreker/inspirator kan hierbij helpen.

 


3. Happiness Challenges 

Onze Chief Happiness Officer heeft haar ervaring vertaald in een reeks Happiness Challenges. Ideaal om de verbinding en veerkracht van de teams te versterken met wat humor. Zo kan je een collectieve challenge voor het team opzetten tijdens de dagelijkse koffiepauze routine. Deze kleine opdrachten doorspekt met wat humor, halen de banden aan en genereren een extra energieboost.

 

Ben jij klaar om de veerkracht en het werkgeluk van jouw teams te versterken? Neem contact op met team To The Point Events. Zij helpen jou graag met selectie, personalisatie, verpakking en zelfs verzending.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Advertenties