Hoe plan je 2 evenementen op hetzelfde moment

Hoe plan je 2 evenementen op hetzelfde moment

Twee events op hetzelfde moment plannen? Dat klinkt waanzinnig. Maar vroeg of laat sta je ervoor. Wanneer je bedrijf twee conferenties na elkaar organiseert, of als je twee evenementen voor verschillende entiteiten op je bord hebt, weet dat het een van de meest enerverende momenten in je leven zal zijn. Twee evenementen op hetzelfde moment. Dat is twee keer de stress en twee keer de chaos!

 

Het goede nieuws? Met de juiste aanpak kun je je stress significant verminderen en onverwachte resultaten bereiken. Ja, je hoort het goed. Je kunt twee evenementen plannen en managen op hetzelfde moment en dat op een succesvolle manier. Soms kun je zelfs voordeel puren uit de situatie en bepaalde problemen sneller oplossen dan je denkt. Navigeren tussen twee evenementen blijft een uitdaging, maar je kunt het gedoe aanzienlijk verminderen. 

 

Om je te helpen, hebben we een aantal tips samen gezet die gebaseerd zijn op onze eigen ervaring. Het zal je niet alleen helpen twee events samen te managen, maar ook zeer goede resultaten te boeken. Ben je klaar voor deze uitdaging, meester planner? 

 


Tip 1. Maak twee aparte to-dolijsten

Wanneer je twee evenementen tegelijkertijd organiseert, heb je best ook twee agenda’s en twee to-dolijsten! Gebruik lijsten in verschillende kleuren en voeg telkens de taken toe die moeten uitgevoerd worden. Voor een nog betere visualisatie, hang twee borden aan je muur en voeg de taken ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Rent-A-Willys
Vliegtuig WO2 te huur als eyecatcher
Rent-A-Willys|
21 June 2021

Dit prachtig recon vliegtuig is te huur voor uw evenement. Het is een look-a-like van de wereldberoemde Piper Cub L3 en L4. Een eyecatcher waar niemand naast kan kijken.

De vleugels zijn demonteerbaar en het wordt door onze zorgen gebracht en terug afgehaald.

Afmetingen : Breedte 11m; Diepte 7m; Hoogte 1,75m

Huurprijs is €850/dag + transportkosten

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe zorg je ervoor dat mensen fysieke evenementen weer gaan vertrouwen?

Hoe zorg je ervoor dat mensen fysieke evenementen weer gaan vertrouwen?

Vanaf 30 juni evenementen met 100% capaciteit in Nederland

Vanaf 30 juni evenementen met 100% capaciteit in Nederland

Zware klap voor eventsector: "Burgemeesters verbieden Tomorrowland"

Zware klap voor eventsector: "Burgemeesters verbieden Tomorrowland"

Advertenties