Nieuwe versie na succes Remote Teambuilding Experience en ook op locatie en hybride in te zetten

Nieuwe versie na succes Remote Teambuilding Experience en ook op locatie en hybride in te zetten

Het is alweer een aantal maanden geleden dat The Box Company een teambuildingsactiviteit introduceerde die vanuit huis gespeeld kan worden: The Remote Teambuilding. Inmiddels is de activiteit al door ruim 150 organisaties gespeeld en de reacties zijn lovend.


Dankzij The Remote Teambuilding kunnen collega's worden samengebracht en kunnen bedrijfsuitjes toch op een aangepaste manier plaatsvinden en dat overal ter wereld. Zo namen er al deelnemers uit onder andere Australië, Japan, Amerika, Mexico, India en Spanje deel.


RTB7.png

 

 

Ook op locatie of hybride in te zetten! 

Los van de online events worden er weer steeds meer events op locatie, of deels op locatie, georganiseerd. "Ook hiervoor is The Remote Teambuilding uitermate geschikt. Doordat het spel gemaakt is om op afstand te spelen, kun je tijdens deze activiteit perfect afstand houden terwijl je toch bij elkaar in dezelfde ruimte bent. The Remote Teambuilding zorgt ervoor, dat collega's aan teambuilding kunnen doen, zonder hiermee de huidige veiligheidsregels te overtreden. Inmiddels is de Remote Teambuilding Experience al door een aantal bedrijven op eigen locatie ingezet en met succes. De uitdaging en fun die de Remote Teambuilding bevat, is ook met alle spelers in dezelfde ruimte sterk aanwezig. Het spel leent zich dan ook om als hybride activiteit ingezet te worden waarbij een deel van de deelnemers van thuis uit inbelt en een ander deel op locatie zit. Dit zorgt voor een grote betrokkenheid bij alle deelnemers!"


TBC-10.jpg

 

 

Remote Teambuilding Experience 2.0 

"Nu er toch al flink wat bedrijven zijn die de Remote Teambuilding hebben gespeeld en over die ervaring erg enthousiast zijn, komt er steeds meer vraag naar een tweede versie. Natuurlijk geeft The Box Company hier graag gehoor aan en is deze tweede versie onderweg. Medio september zal deze Remote Teambuilding Experience 2.0 gelanceerd worden. Ook deze versie zal van over de hele wereld gespeeld kunnen worden en in meerdere talen ontwikkeld. Met de Remote Teambuilding 2.0 hopen we bedrijven nog meer teambuilding te kunnen bieden, ondanks de 1,5m maatregelen. Zowel met alle collega's op afstand, als met alle collega's in dezelfde ruimte, kan er toch even een leuk moment van samenwerking, competitie en vooral heel veel plezier gerealiseerd worden!"

www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties