Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

Voortaan ontdek je BluePoint Antwerpen, Brussel én Luik in 360° op eventplanner.nl. "Als één foto duizend woorden waard is, hoeveel woorden is een 360° foto dan waard!"


"We kozen ervoor om 360° foto's te maken van onze locaties in zowel Antwerpen, Brussel als Luik. Door middel van de foto's bieden we onze gasten een beter belevingsaspect aan. Ze kunnen via hun virtuele locatiebezoek de zalen van alle kanten bekijken en zo dus een beter beeld krijgen van onze talrijke mogelijkheden. Perfect voor wie een drukbezette agenda heeft en meteen al een sneak preview van onze venues wenst te krijgen!", vertelt Elke Waterschoot, Business & Event Development Officer bij Bluepoint. "Onze samenwerking met eventplanner.nl verliep zoals steeds professioneel en vlot waardoor we snel van deze mooie foto's konden genieten!"


Als één foto duizend woorden waard is, hoeveel woorden is een 360° foto dan waard!Bekijk de 360° foto's van BluePoint

Bekijk de 360° foto's van BluePoint op onderstaande bedrijfspgaina's. De 360° foto's herken je aan het icoontje op de foto previews. Klik op een preview om de 360° foto in het groot te zien.


360° foto's geven een vollediger beeld van een locatie. Door letterlijk rond te kijken, kun je je meteen inbeelden hoe jouw evenement in de locatie zou passen.


Zelf een eventlocatie? Verbluffende 360° foto's van jouw eventlocatie

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Advertenties