Jong leven op het Domein van de Grotten van Han

Jong leven op het Domein van de Grotten van Han

Corona crisis. Ons leven staat op z'n kop. Niets is nog wat het ooit was. En we proberen ons hier zo goed en kwaad als het kan door te slaan. De dieren in het Wildpark van Han hebben er echter niet veel last van.


Integendeel, het leven gaat gewoon door: de beren klimmen enthousiast in de bomen, de wolven rennen al spelend achter elkaar aan, de hertjes dartelen vrolijk doorheen de vallei en mama veelvraat is druk bezig met het voorbereiden van haar moederschap.



Veranderingen?

"We krijgen regelmatig de vraag of de dieren zich nu anders gedragen, nu er zo goed als niemand meer in het Park komt. Het valt op dat dit bij ons bijna niet het geval is", vertelt Kim de Lescluze. "Het Park is totaal niet te vergelijken met een gewone 'zoo', onze dieren leven sowieso al in halfvrijheid of in hele grote verblijven. Het Wildpark heeft een oppervlakte van 250ha en is bij dezen het grootste van België! Of er nu 1000 bezoekers door het bos en de vallei wandelen of helemaal niemand, dankzij de uitgestrektheid van het Park ondervinden de dieren hier dus weinig verschil in."



Binnenkort komt de ooievaar langs

"Voorlopig is er nog niet veel te merken maar weldra mogen we ons aan een babyboom verwachten! In de loop van de maand mei worden namelijk de meeste baby’s geboren! Het Domein verwacht onder andere grappige veelvraatjes, wollige witte wolfjes, schattige marmotjes, pluizige rendiertjes en wie weet, misschien ook wel een minuscuul poolvosje! Onze dierenverzorgers zullen alvast hun handen vol hebben met al dat klein grut!"



Hike through the Park

"We moeten nog even geduld oefenen, maar hopelijk mogen we onze deuren snel weer openen", hoopt Kim, "en dan breekt de periode aan die een bezoek aan het Park extra leuk maakt, of het nu individueel is of als teambuilding!"

 

Maar eigenlijk is een hike doorheen dit prachtige Park, of het nu lente, zomer of herfst is, altijd een aanrader. En als je kiest voor de exclusiviteit van je eigen Ranger dan mag je er van op aan: dit (personeels)uitstapje wordt gegarandeerd een succes.

 

Voor meer informatie: 

 

www.grotte-de-han.be/ondernemingen
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties