5 toplocaties in Oostende om je meetings te hosten

5 toplocaties in Oostende om je meetings te hosten

Je seminaries en meetings een boost geven? In één van deze seminariehotels in Oostende kun je alvast indruk maken op je collega's en klanten. En dat volledig corona-proof.


Een overnachting ter plaatse biedt niet alleen een welverdiende rust aan je gasten, maar werkt eveneens als een sterke motivator. Meet in Oostende deelt 5 toplocaties, die elk gasten kunnen ontvangen rekening houdend met de geldende Covid-19 maatregelen:Andromeda ****

Na een lange werkdag kun je ontspannen in de comfortabele sauna, het zwembad of de fitnessruimte van het Andromeda hotel. De luxueuze strakheid van de ontspanningsruimtes werd doorgetrokken in de 111 hotelkamers en in 7 vergaderzalen, die moeiteloos plaats kunnen bieden aan maximum 220 personen. Dit viersterrenhotel is de plaats bij uitstek om meetings te organiseren, maar ook om te relaxen.


andromeda_web_1__thumb.jpg


 

Bero ****

Vergaderen op verplaatsing maakt onze ecologische voetafdruk altijd groter, maar gelukkig kun je meetings organiseren in het milieuvriendelijkste hotel van Oostende. Viersterrenhotel Bero is een oase van rust in het hartje van de stad en is perfect voor kleine tot middelgrote seminaries (8 tot 84 deelnemers). Je kunt er vergaderen in vier vergaderzalen, die door de grote glaspartijen baden in daglicht.


bero_web_16.jpg


 

Thermae Palace ****

Het geklasseerde hotel telt 128 luxueuze kamers en 8 vergaderzalen voor 6 tot 450 personen, met mogelijkheid voor recepties tot 1000 gasten. Je kunt de helende werking van de zeebries aan den lijve ondervinden op het strand. Samen met je collega’s kun je een balletje slaan op de Wellington Golfbaan of aan je conditie werken in de fitnesszaal. Nadien kun je uitgebreid tafelen in Brasserie Albert. Een verblijf in hotel Thermae Palace is een echte belevenis die bij iedereen in de smaak zal vallen!


thermae_palace_web_4.jpg


 

Royal Astrid ***

Het aangename driesterrenhotel Royal Astrid straalt ingetogen elegantie en klasse uit. Het is een meetinghotel met alle nodige faciliteiten, waar je na het vergaderen kunt genieten in het indrukwekkende wellnesscomplex met panoramasauna, jacuzzi of verwarmd voetbad. Je kunt de spanning ook van je laten afglijden met een deugddoende massage. Zoals je merkt, gaat comfort boven alles in dit hotel. Je zult gemotiveerd en uitgerust naar huis terugkeren!


royal_astrid_web_1.jpg


 

Vayamundo ***

Vayamundo ligt vlak aan de zee en de adembenemende vergezichten zullen zeker voor een gezonde dosis inspiratie zorgen tijdens vergaderingen of meetings. Je kunt een frisse neus halen op het strand of de sauna of fitnesszaal in duiken. Je honger kun je stillen in een van de drie verzorgde restaurants. Na een lange werkdag kun je je terugtrekken in een eigentijds ingerichte studio of in een luchtige kamer.


vayamundo_web_5.jpgHulp nodig bij het selecteren van de geschikte locatie in Oostende? Meet in Oostende helpt je graag verder:

www.meetinoostende.be/nl/teambuilding/fort-adventure
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Advertenties