iVENT verschoven naar najaar 2021

iVENT verschoven naar najaar 2021

De eerste editie van iVENT, het nieuwe inspiratie-event voor de eventbranche, zal niet komend voorjaar, maar in het najaar van 2021 plaatsvinden.


Organisator Box Events heeft dit in overleg met de partners en deelnemers besloten. "Het enthousiasme voor iVENT is op alle fronten onverminderd groot", aldus Jurgen Pietersen. "Het event dat wij zelf voor ogen hadden toen onze plannen presenteerden, vergt simpelweg meer voorbereidingstijd", licht hij de keuze toe. "We hebben de lat voor onszelf bewust heel hoog gelegd, en daaraan willen we geen enkele concessie doen."

 


Verbreding

iVENT wil een inspiratie-event voor de gehele eventbranche zijn. "Het aantal deelnemers zou het laten doorgaan van de eerste editie in april zonder meer gerechtvaardigd hebben, maar we streven een breder deelnemersveld en een betere afspiegeling van de branche na. Van uitstel komt dan ook zeker geen afstel. De komende tijd blijven we met volledige focus aan de eerste editie werken: we nemen de tijd om ons concept verder aan te scherpen, om de deelnamemogelijkheden nog laagdrempeliger te maken en vooral om de verbreding te vinden die we voor ogen hebben."

 


Kick-off nieuw concept

Komend najaar presenteert Box Events het nieuwe concept tijdens een kick-off, waar de gehele branche welkom is. De deelnemers die zich al hadden aangemeld, blijven sowieso aan boord. "Zij begrijpen onze keuze volledig", aldus Jurgen. "Geheel in de geest van het interactieve karakter van iVENT benaderen ze ons met waardevolle ideeën. Daarmee kunnen we van de eerste editie - meer nog dan we zelf voor mogelijk hielden - een beurs voor én van de gehele eventbranche maken."


 

Laagdrempelig en flexibel

Behalve voor de kick-off, nodigt Box Events iedereen die in de branche actief is dan ook expliciet uit contact op te nemen via ivent@boxevents.nl en eigen ideeën over deelname met de organisatie te delen. "Iedereen moet aan iVENT 2021 kunnen deelnemen op de manier die voor hem of haar het meeste oplevert. Zo laagdrempelig en flexibel willen en gáán we ook zijn!"

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Saaie sticker van Bpost leuk ingekaderd op de Apéro boxen.
Grunewald.bar|
04 March 2021

Door corona transformeerde Grunewald.Bar zich letterlijk om van Bar naar Box. En die boxen bleken bijzonder succesvol, daarom is het concept vanaf nu een vaste waarde in het aanbod.


Apéro Skype pakketten, eindejaars- en nieuwjaarspakketten, webinar boxen, ja, zelfs de family boxen. Ze vlogen het afgelopen jaar de deur uit (gelukkig). Op korte tijd bouwden we een enorme expertise op. Door onze contacten ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Advertenties