Aluvision stelt de Hi-LED 55+ voor: de veelzijdigste ledtegel op de markt

Aluvision stelt de Hi-LED 55+ voor: de veelzijdigste ledtegel op de markt

De Hi-LED 55+, de nieuwste LED innovatie van Aluvision, is nog maar net gelanceerd of hij heeft al zijn eerste prestigieuze, wereldvermaarde prijs ontvangen. De iF DESIGN AWARD beloont uitmuntende designprestaties en de innovatieve kracht van ontwerpen.


Deze gloednieuwe LED tegel is de flexibelste en de creatiefste op de markt. "Dit is meer dan evolutie; dit is een ware revolutie!"



Eén tegel, oneindig veel oplossingen

"Tover de veelzijdigste LED tegel om in een brede waaier aan configuraties. Rechte videowanden, hoeken, kubussen of zelfs holle en bolle constructies: je bouwt ze allemaal met dezelfde basis tegel dankzij een 'convertible aluminium cast'. De Hi-LED 55+ biedt nieuwe mogelijkheden, zoals LED zuilen, grote kubussen en zoveel meer. De tijd dat je een hele collectie verschillende tegels nodig had, is voorbij. Nu heb je genoeg aan één tegel voor al je opstellingen."

 


Volledig compatibel met het Aluvision-kadersysteem

De Hi-LED 55+ is volledig compatibel met het kadersysteem van Aluvision en de Hi-LED 55. Het nieuwe product behoudt ook dezelfde troeven. Het alles-in-éénontwerp heeft dezelfde unieke afmetingen – 496 x 496 x 55 mm – en een pixel pitch van 2,8 mm of 2,5 mm om een haarscherpe beeldkwaliteit te garanderen. De Hi-LED 55+ bestaat uit 4 kleinere modules in een aluminium kader, met een geïntegreerde groef zodat de achterkant kan worden afgewerkt met doek. Trouw aan zijn maatstaven ziet Aluvision toe op hoge kwaliteit en precisie gedurende het hele productieproces.

 


Tal van voordelen

De Hi-LED 55+ is milieu- en gebruiksvriendelijk, en eenvoudig in opbouw. Dit is één tegel voor een uitgebreid spectrum aan oplossingen. De Hi-LED 55+ past naadloos op de Aluvision-kaders en vormt zowel vooraan als achteraan een perfect egaal oppervlak. Een van de belangrijkste voordelen: een snelle en eenvoudige installatie zonder gereedschap. Kortom, dit is de ideale oplossing voor iedere videowand.

 


Precisie

Als ontwikkelaar en fabrikant van modulaire aluminium systemen voor standenbouw staat Aluvision bekend om zijn hoogwaardige en duurzame oplossingen. De eersteklas productiefaciliteiten van Aluvision in Deinze (BE) en Atlanta (USA) garanderen niet alleen korte levertijden, maar ook een ongeëvenaard oog voor detail in elk opzicht.

www.aluvision.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties