Altijd en overal internet met de slimme 4G oplossingen van KPN Event

Altijd en overal internet met de slimme 4G oplossingen van KPN Event

Ondanks dat er op zoveel plekken al internet beschikbaar is, kan het gebeuren dat je voor jouw event een locatie uitkiest waar net geen (of niet voldoende) internet aanwezig is. KPN Event kan je dan helpen!


Als jouw evenement of festival wat kleinschaliger is en wat minder budget heeft, kan 4G een goede oplossing zijn: "Met een 4G router met 1 data simkaart kun je voor een klein bedrag al over internet beschikken. De router heeft wifi en ook de mogelijkheid om 4 devices bedraad aan te sluiten. Deze router is echt plug & play, je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken."


KPN Event heeft ook een grotere variant beschikbaar, waarin meerdere simkaarten (van verschillende providers) kunnen worden gestoken. Deze vraagt echter wel een stukje configuratie, maar hierachter kan ook een (klein) netwerk aangesloten worden.



Supersnelle aansluiting

Het aansluiten van internet op koper of glasvezel heeft een doorlooptijd. Soms komt het voor dat je al sneller over internet wil beschikken dan de koper of glasvezelaansluiting geleverd kan worden worden. "Dan is een 4G router een goede oplossing. Zeker de routers met 1 simkaart hebben we altijd wel op voorraad en kunnen met een koerier de volgende dag al op locatie zijn."



Technische onmogelijkheden

Soms is er wél koper of glasvezel in de buurt, maar moet er toch nog wel een paar honderd meter kabel getrokken worden. Of moet er bijvoorbeeld een drukke weg over gestoken worden. Ook dan is een 4G router een goede oplossing.



Garantie

"Ondanks dat KPN zijn best doet om landelijk de beste dekking te hebben, kunnen wij de dekking nooit 100% garanderen. Bij de router met meerdere simkaarten is de verbinding stabieler. Wanneer de ene provider net iets minder dekking heeft, kan de andere provider dit opvangen als die wel iets meer dekking heeft."KPN Event werkt nauw samen met KPN Mobiel. Naast de dekkings-checker, kunnen we extra informatie opvragen met betrekking tot de mobiele dekking in een bepaald gebied. Ook wordt er extra gemonitord en eventueel extra capaciteit opgeschakeld mocht dit nodig zijn.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties