Eventmateriaal aankopen? Hier kan je terecht voor een koopje

Eventmateriaal aankopen? Hier kan je terecht voor een koopje

Bij het organiseren van een evenement heb je heel wat materialen nodig. Als organisator kun je jezelf de vraag stellen of het interessanter is om eventmateriaal te huren of te kopen.

 

Misschien is materiaal aankopen op een veiling wel dé ideale oplossing voor jou. Via een online veiling kan je namelijk eventmateriaal aan een mooie prijs kopen en het aanbod is heel divers. De goederen in de veiling zijn overstocks, degelijk tweedehandsmateriaal of een verkoop wegens stopzetting. Dé uitgelezen kans om een mooie deal te slaan!

 

Op het veilingplatform van Vavato kun je terecht voor eventmateriaal van a tot z. Naast partytenten, tafels & stoelen, ... kun je er ook terecht om bijvoorbeeld een unieke oldtimer op de kop te tikken die jouw klanten een unieke ervaring biedt. En vergeet de kinderanimatie niet, waarbij een springkasteel ook hun dag onvergetelijk kan maken. 

 

Eerder nood aan logistieke materialen? Ook foodtrucks, camionettes en zelfs koelwagens kunnen snel en makkelijk aangekocht worden via een online veiling. 

 

Ben je nieuwsgierig naar wat een online veiling jou te bieden heeft? Bekijk het volledige aanbod op www.vavato.com 


Of neem een kijkje naar de lopende veilingen:

 

Houd ook zeker onderstaande aankomende veiling in de gaten. Wegens stopzetting van AGAP Rental wordt de volledige stock online geveild vanaf 4/02 tot 18/02

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nationaal evenementenplan Nederland

Nationaal evenementenplan Nederland

Advertenties