Kom De Nekker ontdekken in Mechelen

Kom De Nekker ontdekken in Mechelen

Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker in Mechelen is de ideale locatie voor vergaderingen, teammeetings, teambuildings, sportdagen, personeelsfeesten, workshops … en nog zoveel meer.


"We hebben 4 vergaderzalen met elk hun eigen karakter die steeds voorzien zijn van de nodige infrastructuur om jouw meeting of event een succes te maken. Ons domein heeft verschillende sportzalen, sportterreinen, zwembad en speeltuinen. Hierdoor is dit de perfecte locatie om je sportdag, teambuilding of event te organiseren. Ontdek het zelf en kom eens langs!"

 

Speciaal voor bedrijven heeft De Nekker een evenement in elkaar gestoken om hun vergaderzalen te ontdekken. "Dit hebben we in een sportief en culinair jasje gestoken. Je bezoekt onze vergaderzalen en tegelijkertijd maak je kennis met ons teambuildingsmogelijkheden en proef je van wat onze catering jouw vergadering, evenement of sportdag kan aanbieden. Een bezoek, mini-sportdag en mini-feestmaal in één enkel event. Dit wil je meemaken!"

 

De presentatie van de vergaderzalen gaat door op donderdag 12 december. "Je bent welkom vanaf 15.30 uur en we voorzien een kort netwerkevent na de voorstelling (inclusief actieve voorstelling teambuildings en proefvoorstelling catering) om 17.30 uur. Het aantal plaatsen is beperkt dus zorg ervoor dat je zeker meedoet met dit speciale evenement." Alle informatie en inschrijven kan via communicatie@denekker.be

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Rent-A-Willys
Vliegtuig WO2 te huur als eyecatcher
Rent-A-Willys|
21 June 2021

Dit prachtig recon vliegtuig is te huur voor uw evenement. Het is een look-a-like van de wereldberoemde Piper Cub L3 en L4. Een eyecatcher waar niemand naast kan kijken.

De vleugels zijn demonteerbaar en het wordt door onze zorgen gebracht en terug afgehaald.

Afmetingen : Breedte 11m; Diepte 7m; Hoogte 1,75m

Huurprijs is €850/dag + transportkosten

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Vanaf 30 juni evenementen met 100% capaciteit in Nederland

Vanaf 30 juni evenementen met 100% capaciteit in Nederland

INKART Tiny Team Events, opnieuw raceplezier voor bedrijven

INKART Tiny Team Events, opnieuw raceplezier voor bedrijven

Zware klap voor eventsector: "Burgemeesters verbieden Tomorrowland"

Zware klap voor eventsector: "Burgemeesters verbieden Tomorrowland"

Advertenties