VVEM lanceert gratis Handboek Evenementen Veiligheid

VVEM lanceert gratis Handboek Evenementen Veiligheid

De Nederlandse Vereniging van Evenementenmakers (VVEM) lanceert de eerste versie van het Nederlands Handboek Evenementen Veiligheid (NHEV). Je kunt het boek helemaal gratis downloaden.


"Het handboek bundelt de kennis van experts uit het veld en de aangesloten gemeenten. Daarnaast werden de aanbevelingen gecheckt met internationale richtlijnen", aldus de VVEM. Kwaliteitsimpuls

"Met het realiseren van de eerste versie van het NHEV willen we een kwaliteitsimpuls aan de veiligheidsaanpak van evenementen geven door een gemeenschappelijk referentiekader en naslagwerk te bieden. Het is een dynamisch handboek, dat jaarlijks geüpdatet zal worden in samenwerking met de experts, de aangesloten gemeentes en het IFV. Het NHEV is geschreven en opgesteld voor en door evenementenorganisatoren, leveranciers, locaties, gemeenten, overige overheden en adviserende diensten.Samenwerking Instituut Fysieke Veiligheid (IVF)

De 'HEV 2018 Procesmodel Evenementenveiligheid' van het IFV en het NHEV sluiten integraal op elkaar aan. Beide partijen werken hiervoor samen en zullen dat ook in de toekomst blijven doen.


Download het Nederlands Handboek Evenementen Veiligheid hier

Bron: VVEM

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Advertenties