Dinner in the Caves… impulsief idee wordt succesverhaal

Dinner in the Caves… impulsief idee wordt succesverhaal

Toen het Domein van de Grotten van Han met het idee kwam om gastronomische diners te organiseren in haar meest imposante zaal had niemand durven dromen dat dit zo een waanzinnige hit zou worden.

 

Sinds de lancering op 21 juni heeft het Domein al 5 edities al achter de rug en de aanvragen blijven binnen stromen. 

 

 

Een culinair sprookje uit duizend-en-één nacht

Het concept: Een origineel 4-gangen menu verzorgd door een top chef, in een authentiek en utopisch kader. De Grot is allicht de ster van de avond, maar mede dankzij vermaarde chefs als Pierre Résimont (L'Eau Vive**) en Benoit Gersdorff (L'Essentiel*) beleven de gasten een uiterst unieke ervaring.

 

 

Van artisanaal tot luxueus

Wegens het grote succes heeft het Domein besloten om in de toekomst meerdere formules aan te bieden. Het budget verschilt, de ervaring en de service zijn gegarandeerd uniek!

 

  • Terroir buffet
    Lekker, ambachtelijk, casual. Een assortiment aan lokale streekgerechtjes met regionale wijnen of bieren, verzorgd door de chef van het Domein.
     
  • Walking Diner
    Verfijnd, creatief, smaakvol. Aan ronde statafels wordt geproefd van een verrassend menu, bedacht door een veelbelovende BIP Gourmand chef.
     
  • Gastronomie Exclusief
    Somptueus, inspirerend, uniek. Zittend dineren en proeven van een tongstrelend menu geserveerd door een sterrenchef.
 
 
www.grotte-de-han.be/nl/ondernemingen
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties