eventplanner.be /.nl lanceert mentorprogramma voor event start-ups

eventplanner.be /.nl lanceert mentorprogramma voor event start-ups

De eventsector moet zichzelf blijven vernieuwen en innoveren. Technologie evolueert razendsnel, maar onze branche hinkt soms achterop. Daar willen we met eventplanner.nl verandering in brengen door start-ups een duwtje in de rug te geven.

 

Broed je op een innovatie voor de eventsector en wil je daar over sparren met ervaren ondernemers? Heb je net een eventbedrijf opgericht met frisse ideeën die evenementen een niveau hoger kunnen tillen?

 

"Via het eventplanner.be/.nl mentorprogramma voor event start-ups krijg je een mentor toegewezen die je in een aantal coachingsessies concrete tips geeft om je product of dienst klaar te stomen voor lancering. Je mentor fungeert als een klankbord voor je ideeën. Je krijgt bovendien toegang tot ons netwerk én je mag een jaar gratis op ons platform adverteren om een vliegende start te maken", vertelt initiatiefnemer Kevin Van der Straeten, oprichter van eventplanner.nl én zelf één van de mentors in het programma.

 

Hoe kom je als start-up in aanmerking? Stuur je pitch dossier in via info@eventplanner.nl en overtuig ons waarom jouw idee de belangeloze ondersteuning van onze mentors verdient. Vertel ons hoe jij de eventsector wil veranderen, welke innovatie je op de markt wil loslaten of hoe je bijvoorbeeld met jouw slimme oplossing de eventsector groener wil maken. Je bedrijft dient jonger dan 3 jaar te zijn én een innovatief product/dienst in de markt zetten.

 

 

Word zelf mentor

Heb je als zaakvoerder van een eventbedrijf al heel wat jaren op de teller staan? Wil je jouw kennis delen met jonge ondernemers? Laat van je horen en word één van de vrijwillige coaches in het eventplanner.nl mentorprogramma.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties