Wil je jouw verkoop boosten? Denk aan een incentive via JADA events

Wil je jouw verkoop boosten? Denk aan een incentive via JADA events

Daag je verkopers, vertegenwoordigers en franchisers uit om hun sales te verhogen naar het door jou gestelde doel. Koppel daar een incentive aan naar het buitenland en je zult het verschil merken: iedereen gaat ervoor!

 

Is het doel gehaald? Dan zorgt JADA events voor een unieke beloning in het buitenland, waardoor de beleving extra lang bijblijft. Naast de organisatie van evenementen in België, is JADA events immers ook gespecialiseerd in de organisatie van incentives. Van een meeting in het tropische Jamaica tot driften op een bevroren meer in Zweden, geen enkele bestemming heeft geheimen voor het JADA team. 

 

Topbestemmingen voor een incentive zijn de gekende Europese steden als Lissabon, Milaan, Londen. Maar laat je ook eens verrassen door het ongekende zoals Bratislava, Riga of Ljubljana. Naast Europa zijn ook de andere continenten een bezoek waard. Een helikoptervlucht over de Grand Canyon, een quadtocht langs de authentieke dorpen in Dakar of een F1-rit op het parcours in Abu Dhabi, dit zijn maar enkele voorbeelden uit de talloze mogelijkheden. 

 

Dankzij de juiste keuze van bestemming, zorgt JADA events ervoor dat uw gasten prachtige herinneringen overhouden aan die onvergetelijke trip! Elk programma wordt zorgvuldig op maat gemaakt van uw wensen. Ja Da is een unieke beleving! 

www.jada-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures