Een zorgeloze eventzomer met Amplo

Een zorgeloze eventzomer met Amplo

Voor organisatoren van en werknemers op events is de zomer een boeiend en drukbezet seizoen. Tijdelijke projecten en festivals volgen elkaar op en vaak werk je door met beperkte onderbreking. Het goede nieuws? Als je via Amplo werkt, hoef je daar niet te hard over na te denken. Je kan werken met de vrijheid van een freelancer en de bescherming van een werknemer.

 

Drie concrete suggesties om in het achterhoofd te houden:

 

 

The student vibe

Aan de slag als student tijdens de zomervakantie? Studenten in dienst nemen op je event? Topplan! Studenten zijn gemotiveerde, flexibele en voordelige werknemers en als student kan je een extraatje bijverdienen en heel wat ervaring opdoen in een bloeiende sector. Bij Amplo zorgen we voor uitgebreide informatie en correcte verloning. Houd wel altijd rekening met de beperkingen op studentenarbeid.

 

 

See the world

Aarzel niet om een job op een event in het buitenland aan te nemen. Nieuwe mensen leren kennen en wat van de wereld zien, kan je horizon alleen maar verbreden. Toeren met een event of bijklussen op één van de talloze Europese festivals is geen probleem wanneer je je via Amplo laat verlonen.

 

 

Party fever

Werken op een feestdag is in de eventsector geen uitzondering. Integendeel, de dagen waarop de doorsnee werknemer een dag vrij heeft, zijn dé momenten om een evenement op touw te zetten. Zeker doen dus, Amplo neemt de administratie wel op zich.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures