Event websites: Momice legt de lat hoger

Event websites: Momice legt de lat hoger

Momice, toonaangevend event management software leverancier in Nederland, introduceert een compleet nieuw event website design. Met dit nieuwe design heeft Momice niet alleen een gebruiksvriendelijke back-end, maar ook een moderne, strakke uitstraling die bijdraagt aan de totaalbeleving van de bezoeker.

 

Mensen worden veeleisender, zowel de event organisator als de bezoeker verwacht meer. Met het fonkelnieuwe design legt Momice de lat hoog: de vergelijking 'de Wordpress onder de event websites' werd al meermaals gemaakt. Aan de hand van widgets en zonder enige technische kennis creëer je snel een mooie responsive website in de stijl van jouw event.

 

 

Hogere conversie

De recente update draagt bij aan een hogere conversie voor events. Als organisator voeg je eenvoudig call-to-action buttons, mooie foto- en video content toe aan je website. Door de veelzijdige templates kun je als creatieve eventmanager zelf een aantrekkelijke, professionele website opzetten, ook als je niet beschikt over design skills.

 

 

Alles-in-1 event software

Het event website design is niet de enige verandering: vanaf nu is het ook mogelijk om tickets te verkopen met de software van Momice. "Betaalde events worden steeds belangrijker voor het verhogen van de opkomst en het succes van events", vertelt Rutger Bremer van Momice.

 

Momice bood al 5 modules: Mail, Registratie, Website, Enquête en Statistieken. Met de toevoeging van de Ticket Module biedt Momice de meest complete event software. Een event organisator heeft nu met Momice alles bij de hand.

 

Bekijk de nieuwe look en feel hier:

www.momice.com/nl/product/event-website
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties