Teambuilding in OostendeTeambuilding in Oostende

Nergens anders vind je zoveel open ruimte als in Oostende: stad, strand, zee, grote open monumenten - je kunt hier echt hechte teams smeden tijdens de beklijvendste activiteiten.

 

We zetten enkele opties voor je op een rijtje:

 

 

Ontsnappen

'Escape from Fort Napoleon' is een uniek teamspel waarbij het fort dienstdoet als gevangenis. Gevangenisbewaarders sluiten je team op en je komt onder het bewind van een strenge directeur. Verschillende activiteiten moeten in groep worden afgewerkt om te ontsnappen.

 

 

Watersporten

Oostende zou de koningin der badsteden niet zijn zonder watersporten zoals zeilen. Wie op zoek is naar sensatie moet de powerboat proberen. Tegen hoge snelheden door de golven klieven, wie durft? Wie op eigen kracht de zee wil trotseren, kan kajakken of raften.

 

 

Strand

Hou je de voetjes liever droog, dan kun je blokarten. Het lijkt op gokarten, maar dan op het strand en met een zeil boven je hoofd. De blokart ziet eruit als een zeilwagen, maar is lichter van constructie. Voor wie het iets technischer mag, biedt kiten een uitdaging.

 

 

Stad

Genoeg van zee en strand? Trek dan de stad in met een gokart en ontdek Oostende. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen. Als je liever te voet op ontdekkingstocht gaat, kun je kiezen uit een van de vele Citygames. Honger? Die kun je stillen tijdens een culinaire wandeling, waarbij je een geleide wandeling combineert met een stop in verschillende restaurants, waar je telkens één gerecht proeft en weer verder gaat. Overleg, leiderschap, creativiteit, communicatie en vertrouwen zullen de sleutel naar de vrijheid vormen.

 

 

Schermen

Mag het wat sportiever? Ga dan schermen in Fort Napoleon. Na een bondige uitleg over de schermsport kunnen tactisch vernuft en stressbestendigheid getoetst worden. Concentratie en stalen zenuwen zijn daarbij van levensbelang. Daag je collega's uit en laat gezonde competitiviteit primeren!

 

 

Advies nodig bij het organiseren van je evenement of teambuilding in Oostende? Neem contact op met Meet in Oostende via:


www.meetinoostende.be

advertorial21-03-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - 8 e-mailmarketing tips voor eventsTIP! - 8 e-mailmarketing tips voor events
Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?
Gratis events zijn waardeloos: waarom het een goed idee is om je bezoeker te laten betalenGratis events zijn waardeloos: waarom het een goed idee is om je bezoeker te laten betalen
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant