Neem deel met je team aan de ultieme karting race

Neem deel met je team aan de ultieme karting race

Binnen enkele maanden is het zover... de countdown naar de ultieme karting race van het jaar is begonnen! Aarzel niet en schakel een versnelling hoger. Contacteer je collega's, zakenrelaties of vrienden en neem samen deel The Inkart-Petronas 12 Hours.

 

De race wordt voor de 24ste keer gereden op zaterdag 23 juni 2018 op het unieke 1 kilometer lange in- en (vooral) outdoor circuit van Inkart. Het is een ideale teambuildingactiviteit nog vlak voor de zomer.

 

Voor iedereen

Zowel ervaren teams als 'rookie'-teams kunnen deelnemen. "Er zijn naast het algemeen klassement nog 5 extra klassementen waarin mooie prijzen zijn te winnen. En zoals steeds staan Fun en Sport centraal bij Inkart", vertelt Dirk Van Hooydonk.

 

"Onze koersdirecteur en marshalls zorgen voor jullie veiligheid en houden een oogje in het zeil voor de sportiviteit tijdens de wedstrijd. Onze Technical Manager en zijn team zorgen ervoor dat de supersnelle 270cc karts in superconditie zijn. Ook de media zal deze keer opnieuw van de partij zijn."

 

Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten. "Onze chef en zijn voltallig Bistroteam verzorgen een energiek ontbijt en een niet te missen barbecue."

 

Meer info vind je op:

www.inkart.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures