Standbouw klaar voor de toekomst met Expo2Go van Mansveld ExpotechStandbouw klaar voor de toekomst met Expo2Go van Mansveld Expotech

Het gaat steeds harder in de wereld van standbouw op beurzen en evenementen. Klanten willen opvallen met de laatste technologie én het moet almaar sneller gaan en toch betaalbaar blijven.

 

Wie aan techniek voor standbouwers denkt, denkt aan Mansveld Expotech. MX is een totaalleverancier voor beurzen, evenementen en congressen. Het bedrijf heeft een grote expertise op het gebied van licht, audio, video, energie, trussing, rigging en ICT. In de tweede helft van 2017 lanceerde Mansveld Expotech ‘Expo2Go’: een verhuurprogramma voor de standbouwer van nu én de toekomst.

 

 

MX speelt hiermee in op twee belangrijke trends in de live-communicatiebranche:

 • De werkdruk tijdens beurzen en evenementen neemt toe. Niet alleen voor standbouwers, maar ook voor de exposanten. Sneller schakelen is noodzakelijk.
 • Ook het tekort aan technici stijgt. Het wordt voor de hele markt steeds moeilijker om de juiste mensen te vinden.

Met Expo2Go slaat Mansveld Expotech twee vliegen in één klap. Klanten kunnen snel en eenvoudig het voorstel voor techniek aanvragen, MX tekent het in op het plan van de stand en levert al het materiaal. De bestaande standbouwer installeert alles zelf zodat er geen extra installateurs nodig zijn.

 

 

Expo2Go goed onthaald

Mansveld Expotech kijkt positief terug op de eerste maanden van Expo2Go. Het aantal aanvragen en opdrachten stijgt en de reacties zijn positief. Paull Michels, technisch-commercieel adviseur binnen Mansveld Expotech én projectleider Expo2Go: "Wij eisen van onszelf dat we kwalitatief topmateriaal voor een goede prijs leveren. Dat verwachten onze klanten, ook als het over een Expo2Go aanvraag gaat. Daarom testen en/of controleren wij al onze apparatuur voordat het opgehaald wordt."

 

 

Focus op innovatie

"We zijn actief bezig met vernieuwing. We beseffen dat de markt zich steeds sneller ontwikkelt en daar moeten en willen wij in meegaan. Daarom zijn we bezig met onze processen analoog en digitaal te versnellen en te verbeteren. Een Expo2Go aanvraag moet door een klant straks binnen enkele minuten verstuurd kunnen worden. We leggen de lat bewust hoog, maar daar houden we van! We dagen onszelf altijd uit om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen", aldus Paull Michels.


www.mx.nl

advertorial23-02-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?
Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
The hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementenThe hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementen
Advertenties

In de kijker

LT Series

LT Series

De nieuwe revolutie in LEDwalls

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]