EventSummit: Beursvloer vol! 520 exposantenEventSummit: Beursvloer vol! 520 exposanten

EventSummit viert op 15 februari haar 10-jarig jubileum met een uitverkochte beursvloer. Maar liefst 520 mooie bedrijven uit onze branche staan klaar om de naar verwachting 5.000 bezoekers te ontvangen.

 

Arjen Lemstra: "We maken een ongekende groei door die we zelf niet verwacht hadden. Van 400 naar 520 exposanten in één jaar tijd. Hal 8 is tot aan alle hoeken gevuld met standhouders, sprekers, foodtrucks, entertainment en beleving."

 

Voor eventmanagers, meetingplanners, PCO's en alle andere organisatoren van events is dit dé dag om zich te oriënteren. Een groter aanbod van bedrijven in de evenementenbranche vindt je nergens. Door de handige segmentering van de vloer, kun je efficiënt je beursbezoek plannen.

 

 

Indrukwekkend sprekersprogramma

Het sterke concept van EventSummit is de unieke combinatie van veel aanbod, mooi entertainment, veel beleving, divers aanbod foodtrucks, gezamenlijke netwerkborrel, jubileumfeest, congres en uitgebreid sprekersprogramma.

 

Manou Hahn: "We hebben dit jaar heel veel aandacht besteed aan een afwisselend en inspirerend programma. Er wordt met groot enthousiasme kaarten gekocht voor het congres Creativiteit en Anders Denken in de ochtend. Er is plaats voor 400 eventmanagers, maar het lijkt erop dat vroegtijdig het congres uitverkocht zal zijn."

 

Op de beursvloer zijn er 4 seminarruimtes met verschillende thema's: Festival Stage, Tech & Online Stage, Talent Stage en Venue Stage. Maar liefst 30 sprekers zorgen voor nuttige content. Je kunt bijvoorbeeld alles vragen aan Duncan Stutterheim, de Jonge Valken komen vertellen over hun visie op hospitality, Tjeerd den Boer vertelt over het geheim van De Librije, Sebastiaan Mennes komt vertellen over burn out in relatie tot het stressvolle beroep van eventmanagers.

 

 

Kom op tijd!

Joris Bots: "We raden iedereen aan om op tijd te komen. Wil je naar wat sprekers toe, informatie inwinnen bij exposanten en genieten van entertainment en beleving, dan moet je een paar uur tijd reserveren. Vanaf 10.30 uur gaan de deuren open."


www.eventsummit.nl

24-01-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLISTTIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST
Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?
6 bezoekerstypes - Hoe je bezoekers beter begrijpen?6 bezoekerstypes - Hoe je bezoekers beter begrijpen?
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-02Sales Support Medewerker Rental
  PresTop Rental
  Noord-Brabant
 2. 20-02Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Neder
  Libéma Sales bv
  Noord-Brabant
 3. 20-02Straffe planningsverantwoordelijke
  The Fungroup bvba
  Limburg