Topmerken autosalon kiezen voor stand met beMatrix systeemTopmerken autosalon kiezen voor stand met beMatrix systeem

Tijdens het 96e auto/moto salon in Brussel, de hoogdagen voor de auto- & motorliefhebbers, was ook beMatrix prominent aanwezig!

 

De productie-en huurafdeling van beMatrix draaide op volle toeren voor het autosalon. Ongeveer 35% van de standen op het autosalon werden voor deze editie gebouwd met het framesysteem van beMatrix, die de look van traditionele standenbouw koppelt aan de voordelen van moduleerbaarheid. De aluminium frames met de 'grote gaten' blinken immers uit in snelheid van op-en afbouw & flexibiliteit in bekleding & integratie (doek, panelen, lichtbox, LED, ...).

 

"Keep the body, change the skin", is één van slogans van de innovator uit Roeselare. Met het geraamte, de 'body', creëer je elke denkbare vorm in elke grootte, recht of afgerond. Wanden, vloeren en plafonds lopen naadloos in elkaar over. Met de aankleding, de 'skin', krijgt de stand precies de afwerking die men voor ogen heeft. Eénzelfde kader kan aan beide zijden zowel textiel als paneel bevatten. De panelen worden bevestigd met klittenband, textiel met een silicone strip.

 

Al deze kenmerken zorgden er voor dat de standenbouwers die de gigantische standen van automerken als Bentley, Ferrari, Porsche, VW, Seat, Maserati, Lamborgini, Aston Martin, ... maar ook motormerken zoals Suzuki, Ducati, Triumph, ... snel & eenvoudig konden omzetten tot creatieve concepten.

 

 

Stefaan Decroos, CEO beMatrix, is erg tevreden met het succes van deze roll-out: "Het Autosalon blijft, samen met Batibouw, één van de grootste beurzen in België. Als Belgische fabrikant vinden we aanwezigheid op onze thuismarkt, ondanks onze internationale groei, nog steeds heel belangrijk. We zijn een 13-tal geleden begonnen met een aantal kleinere standen op het autosalon, nu kiezen de standenbouwers van de grootste merken om te bouwen met ons systeem & dat doet me heel veel plezier!"

 

Het autosalon is trouwens niet het enige grote salon waar beMatrix momenteel uitblinkt in aanwezigheid, begin januari ging in Las Vegas (US) de technologiebeurs CES 2018 door; dé internationale referentie waar alle electronicagiganten een sluier oplichten van hun ontwikkelingen voor de toekomst. beMatrix USA leverde hier via hun US netwerk van standenbouwers, materiaal voor maar liefst 120 standen!


www.bematrix.be

advertorialBron: Foto: Conceptexpo - 26-01-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLISTTIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST
6 bezoekerstypes - Hoe je bezoekers beter begrijpen?6 bezoekerstypes - Hoe je bezoekers beter begrijpen?
ECDays 2018 afgelastECDays 2018 afgelast
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-02Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Neder
  Libéma Sales bv
  Noord-Brabant
 2. 20-02Straffe planningsverantwoordelijke
  The Fungroup bvba
  Limburg
 3. 19-02Zelfstandig Elektromonteur / AV-technicus
  Mansveld Expotech
  Noord-Holland