Nieuwe eye-catchers bij 7theaven

Nieuwe eye-catchers bij 7theaven

7theaven zet 2018 veelbelovend in met het toevoegen van enkele Airstar spheres aan hun decoratieve eye-catchers. 

 

De Airstar Solarc is een elliptische sphere van 4 meter hoog en 6 meter breed. Wanneer deze wordt opgeblazen met helium is het een zwevende lichtbron, opgeblazen met lucht wordt de Airstar Solarc gebruikt als hangende lichtbron. Dankzij de 6 interne halogeen en 4 interne HMI lampen heeft de Solarc een ongeëvenaarde lichtopbrengst en kan zo enorme locaties egaal uitlichten, ideaal dus bij buitenopnames voor film en televisie of bij grote evenementen.

 

De Airstar Lunix is dan weer een ronde 'all-round' lichtballon van 5 meter doorsnede die net als de Solarc met helium of lucht opgeblazen kan worden. Door de 8 interne halogeen lampen is de Lunix

een ideale eye-catcher bij beurzen en grotere manifestaties. 

 

 

Wereldpremière voor Art Of Confusion

De collega's van Art Of Confusion vierde de overgang van oud naar nieuw met een wereldpremière. Het eventbedrijf is al jaren gekend om z'n creatieve AV ondersteuning. Distributeur FACE moest dus niet lang zoeken naar de ideale verhuurpartner voor hun allernieuwste LED armatuur.

 

The Pearl is een intelligente LED bulb met ingebouwde RGB en retro filamenten. Deze slimme lamp kan volledig individueel via een app of DMX aangestuurd worden en heeft dankzij de ingebouwde 'data over power'-technologie slechts 1 kabel nodig. "Hierdoor is de Pearl dus heel gemakkelijk in een bestaande lichtset-up, decor, matrix of zelfs guirlande te gebruiken."

 

Art Of Confusion investeerde in niet minder dan 300 eenheden en kon zo de gigantische kerstboom op de Grote Markt van Brussel voorzien van 300 meter guirlande met daarin 300 Pearls. Deze werden via DMX aangestuurd en liepen volledig synchroon mee met de lichtshow die op de historische gebouwen geprojecteerd werd, een verbluffende wereldpremière.

 

 

 

Het team van Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions wil via deze weg ook alle klanten en collega's bedanken voor de leuke samenwerkingen in 2017 en wenst iedereen alvast een gelukkig 2018 vol met leuke en inspirerende evenementen.

www.artofconfusion.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties