Nieuwe eye-catchers bij 7theavenNieuwe eye-catchers bij 7theaven

7theaven zet 2018 veelbelovend in met het toevoegen van enkele Airstar spheres aan hun decoratieve eye-catchers. 

 

De Airstar Solarc is een elliptische sphere van 4 meter hoog en 6 meter breed. Wanneer deze wordt opgeblazen met helium is het een zwevende lichtbron, opgeblazen met lucht wordt de Airstar Solarc gebruikt als hangende lichtbron. Dankzij de 6 interne halogeen en 4 interne HMI lampen heeft de Solarc een ongeëvenaarde lichtopbrengst en kan zo enorme locaties egaal uitlichten, ideaal dus bij buitenopnames voor film en televisie of bij grote evenementen.

 

De Airstar Lunix is dan weer een ronde 'all-round' lichtballon van 5 meter doorsnede die net als de Solarc met helium of lucht opgeblazen kan worden. Door de 8 interne halogeen lampen is de Lunix

een ideale eye-catcher bij beurzen en grotere manifestaties. 

 

 

Wereldpremière voor Art Of Confusion

De collega's van Art Of Confusion vierde de overgang van oud naar nieuw met een wereldpremière. Het eventbedrijf is al jaren gekend om z'n creatieve AV ondersteuning. Distributeur FACE moest dus niet lang zoeken naar de ideale verhuurpartner voor hun allernieuwste LED armatuur.

 

The Pearl is een intelligente LED bulb met ingebouwde RGB en retro filamenten. Deze slimme lamp kan volledig individueel via een app of DMX aangestuurd worden en heeft dankzij de ingebouwde 'data over power'-technologie slechts 1 kabel nodig. "Hierdoor is de Pearl dus heel gemakkelijk in een bestaande lichtset-up, decor, matrix of zelfs guirlande te gebruiken."

 

Art Of Confusion investeerde in niet minder dan 300 eenheden en kon zo de gigantische kerstboom op de Grote Markt van Brussel voorzien van 300 meter guirlande met daarin 300 Pearls. Deze werden via DMX aangestuurd en liepen volledig synchroon mee met de lichtshow die op de historische gebouwen geprojecteerd werd, een verbluffende wereldpremière.

 

 

 

Het team van Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions wil via deze weg ook alle klanten en collega's bedanken voor de leuke samenwerkingen in 2017 en wenst iedereen alvast een gelukkig 2018 vol met leuke en inspirerende evenementen.


www.artofconfusion.be

advertorial04-01-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?
TIP! - Haal meer uit de sprekers op je eventTIP! - Haal meer uit de sprekers op je event
Welke hekken zijn nodig voor jouw evenement?Welke hekken zijn nodig voor jouw evenement?
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant