Snapchat topman geeft 4 miljoen uit aan personeelsfeestSnapchat topman geeft 4 miljoen uit aan personeelsfeest

Snapchat CEO Evan Spiegel geeft volgens TMZ 4 miljoen dollar, omgerekend 3,3 miljoen euro, uit aan een personeelsfeest op nieuwjaarsavond. Hij huurt ervoor het entertainmentcomplex L.A. Live af.

 

5.000 Snapchat medewerkers van over de hele wereld zakken voor het evenement af naar Los Angeles. Voor een budget van 4 miljoen dollar mag je natuurlijk wel wat verwachten. Snapchat heeft het hele Microsoft Theater en bijna alle venues en restaurants rondom het Microsoft Square exclusief voor zich. Op het terrein staat een DJ-toren van 32 meter hoog en er werd een vergunning aangevraagd voor een vuurwerkshow. Oh ja, en rapper Drake staat ook op de affiche. Straten rondom het plein worden afgezet.

 

Volgens een woordvoerder van Snapchat: ""We're excited to celebrate a transformative year as a team. Evan is personally sponsoring the night's performance." Snap, het bedrijf achter de populaire app Snapchat, ging in maart naar de beurs in New York.

 

 

Ondanks wat het feestje van de miljonair doet geloven, gaat het niet zo goed met Snapchat als bedrijf. De omzet groeit niet als voorspeld, gebruikersgroei blijft achter en het bedrijf tekende het afgelopen jaar nog een verlies van 400 miljoen op.

 

Bron: TMZ - 02-01-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Haal meer uit de sprekers op je eventTIP! - Haal meer uit de sprekers op je event
Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?
5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant