Horror: Truss-constructie stort in, DJ komt omHorror: Truss-constructie stort in, DJ komt om

Voor de ogen van honderden festivalgangers voltrok zich op het Atmosphere Festival in het Braziliaanse Esteio een ware nachtmerrie. De hevige wind die over het festivalterrein blies, verwoestte ook de truss-constructie boven het podium.

 

Het was een van de festivalgangers die beelden van het dramatische ongeval op Facebook postte. Op dat moment was nog niet duidelijk wat er juist met de dj gebeurd was. Door de wind was de metalen truss-constructie die boven het podium hing, naar beneden gekomen. Daarbij liep dj Kaleb Freitas die op dat moment aan het draaien was, zware verwondingen op.

 

 

De man werd in allerijl naar het ziekenhuis gevoerd, maar daar overleed hij aan zijn verwondingen. Ondertussen is er een onderzoek ingesteld dat moet nagaan hoe en waarom de metalen constructie ingestort is. De organisatie wijt het aan de hevige wind, hagel en regen die het festivalterrein teisterden. De brandweer bevestigde ondertussen dat de organisatie over alle nodige documenten beschikt.

 

Op het moment van het ongeval zouden zo'n 5.000 mensen aanwezig zijn geweest op het festival. Het instorten van het podium in combinatie met de extreme weersomstandigheden deed paniek ontstaan waarbij nog een aantal mensen gewond raakten.

Bron: Niuewsblad 19/12 via License2Publish - 23-12-2017Lees ook

TIP! - Haal meer uit de sprekers op je eventTIP! - Haal meer uit de sprekers op je event
Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?Hoe zorg je dat je bezoekers eventfoto's op Instagram posten?
Welke hekken zijn nodig voor jouw evenement?Welke hekken zijn nodig voor jouw evenement?
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant