WIN - Originele BeerWalk cadeaubonWIN - Originele BeerWalk cadeaubon

Een stad (her)ontdekken met de rijke Belgische biercultuur als gids. Dat kan! 

 

De afgelopen jaren is de grote verscheidenheid aan speciaalbieren in België, zowel in binnen- als buitenland, meer en meer onder de aandacht gekomen. Waar de consumptie van pilsbieren en wijnen eerder terugvalt of stagneert, zit de consumptie van speciaalbieren, en dit zowel bij mannen als vrouwen, duidelijk in de lift.

 

Recent werd de rijke Belgische biercultuur nog als UNESCO werelderfgoed erkend. Dit heeft er als katalysator mee voor gezorgd dat 'bierbeleving' en biertoerisme aan belang winnen. Om hier een gepast antwoord op te bieden hebben The Brewery en historische eventspecialist 't Hooghuys, i.s.m. met Toerisme Vlaanderen, het project BeerWalk ontwikkeld.

 

"Onze Belgische bieren hebben naast hun smaakpalet en karakter vooral een verhaal te vertellen. En laat dit nu net het opzet zijn van BeerWalk: het verhaal vertellen achter onze Belgische bieren en hun relatie met onze mooie historische steden."

 

BeerWalk loopt momenteel reeds in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk en Mechelen. Gedurende drie uur nemen gespecialiseerde biergidsen hun publiek mee op een unieke tocht doorheen de historische stadskern waarbij zijn glorieuze bierverleden belicht wordt: vertelsels over pestbestrijding, gruutoorlogen en gruitaccijnzen als basis voor de Gouden Tijden. Tussentijds stopt de wandeling aan een vijftal gezellige herbergen of volkskroegen om de unieke smaken van streekbieren te leren ontdekken. 'Beleven' is immers ook proeven, samen met de collega's, vrienden of familie. In het weekend kan je ook individueel of in kleine groep aan een beerwalk deelnemen om 14u en 19u. Door de week enkel op afspraak in groep, te reserveren op info@beerwalk.be

 

 

Meer dan teambuilding

"Beerwalk is niet alleen een leuke teambuildingactiviteit maar leent zich ook uitstekend als origineel netwerk of salesevent om (zaken)relaties of congresgangers een stad te laten ontdekken."

 

 

Nieuw! Cadeaubon

Nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Een eindejaarscadeau voor je ijverige werknemers? Speciaal voor de feestdagen heeft BeerWalk een cadeaubonmodule ontwikkeld die je online kan bestellen en afdrukken op www.beerwalk.be/cadeaubon

 

 

WIN een BeerWalk cadeaubon

't Hooghuys schenkt 2 van onze lezers een BeerWalk cadeaubon ter waarde van 39 euro. Wil jij Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk of Mechelen ook wel eens op deze originele manier ontdekken? Doe mee!


www.beerwalk.be/cadeaubon

advertorial19-12-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Wat betaal je een evenementenbureau?Wat betaal je een evenementenbureau?
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant