Kokende Vikings op een drakkar als beursstand? JADA events maakt het waarKokende Vikings op een drakkar als beursstand? JADA events maakt het waar

Op een vakbeurs staan honderden concullega's te popelen om hun nieuwe producten en/of diensten voor te stellen aan de aanwezige klanten. Zoveel bedrijven met allemaal dezelfde doelgroep... Opvallen is dus de boodschap!

 

JADA events helpt jou een blijvende indruk achter te laten bij al jouw stakeholders met een creatieve beursstand én een unieke beleving. Zo verzorgden ze de beursstand van voedingsbedrijf Q-food op Horeca Expo 2017. Q-food beschikt over meer dan 40 jaar vakmanschap en ervaring binnen de voedingsindustrie en is een gevestigde waarde voor elke professional binnen grootkeuken, horeca en out-of-home markt. Q-food is niet alleen leveranciers van kwaliteitsvlees aan de betere restaurants, maar ook een ondernemer, strijder én winnaar in zijn sector. "Zo kwamen we tot het concept 'Viking Strong'", vertellen zaakvoerders Jan de Wieuw en Danny Kayser.

 

"De beursstand werd een levensgrootte drakkar met toog, snackbar, lounge area en ingebouwde vitrines voor de vleespresentatie. Geplaatst voor een wand van 15m lang op 4m hoog met een prachtig beeld van de Noorse fjorden leek de boot echt te varen. En alsof dat niet opvallend genoeg was, trokken de aanwezige Vikings de aandacht van de voorbijgangers met een spectaculair Vikinggevecht. Verder genoten de gasten van heerlijke tapasballetjes en maakte kok Herman heerlijke stukken vlees klaar voor degustatie. Ja Da was - Viking - sterk!"

 

Ook nood aan een creatief concept voor jouw volgende beursdeelname? Neem dan vrijblijvend contact met JADA events op. Ze helpen ook jou graag verder!


www.jada-events.be

advertorial12-12-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 2. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 3. 18-01Assistant Project Manager PCO
  Event Masters
  Antwerpen