Gatsby Chic of Winter Wonderland, welke stijl verkies jij?Gatsby Chic of Winter Wonderland, welke stijl verkies jij?

Het Crowne Plaza Brussels Airport hotel geeft half november het startsein voor evenementen met een feestelijke touch. Kies je voor Winter Wonderland of Indoor Glamour, geïnspireerd op Great Gatsby?

 

Op het terras zal een Winter Wonderland gecreeërd worden met een volledig uitgerust feestpaleis waar je je volledig in een andere wereld waant. Hier biedt het hotel een volledige avond aan, inclusief 30 minuten cocktail, 3-gangendiner, dranken en 2 uur open bar. Je kiest om zelf de sfeer te bepalen met je eigen playlist of laat je verrassen. Om het plaatje compleet te maken komt er een mini kerstmarkt met chalets, waar je je gasten kunt verwarmen met glühwein of een pretzel.

 

Liever een glamoureus tintje? Kies dan voor de ballroom van 396m², volledig in Great Gatsby thema. Een welkomstcocktail, 3-gangendiner inclusief dranken, 2 uur open bar én een DJ om zo de voetjes van de vloer te krijgen zorgen voor een onvergetelijke avond.

 

Twijfel je nog? Ontdek het zelf tijdens een speciale editie van het afterwork-event Hello Thursday. Je bent van harte welkom op donderdag 5 Oktober vanaf 17u. Tijdens dit evenement kun je de twee formules ontdekken en kennis maken met het team van Crowne Plaza Brussels Airport hotel.

 

Ontvang je graag meer informatie of de brochure? Neem dan contact op met één van de eventplanners van het hotel via +32 (0)2 416 33 00 of bruzm.sales@ihg.com of houd de Facebook pagina nauwlettend in de gaten voor meer exclusieve sneak previews.


www.ihg.com/crowneplaza/hotels/nl/nl/brussels/bruzm/hoteldetail

advertorial27-09-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 fouten bij het maken van een eventwebsite5 fouten bij het maken van een eventwebsite
Hoe omzet halen uit je volgende evenement?Hoe omzet halen uit je volgende evenement?
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

VIPtruck - Mobile Grand Café

VIPtruck - Mobile Grand Café

Een unieke mobiele vip locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht