BREAKING: vakbeurs Event stoptBREAKING: vakbeurs Event stopt

Na 19 jaar stopt Marc Liethof en zijn team met de organisatie van de vakbeurs Event. De eventsector verliest daarmee een monument.

 

Event, voorheen Evenement, werd in 1999 met succes geïntroduceerd en speelde in op een behoefte in de evenementenbranche om vraag en aanbod, kennis en innovatie samen te brengen. De beurs gaf eventprofessionals een inspirerende omgeving om hun vakkennis te verrijken en te verruimen. Event stond garant voor een beursvloer gevuld met een kwalitatief en innovatief aanbod van diensten en producten, aangevuld met een toonaangevend sprekersprogramma. "De afgelopen jaren hebben aanbieders, opdrachtgevers, leveranciers en eventprofessionals tijdens Event mooie en waardevolle contacten gelegd en ideeën opgedaan", laat Marc aan onze redactie weten.

 

"Na 19 jaar is het moment aangebroken om dit mooie concept los te laten. De volwassen evenementenbranche kent inmiddels vele andere manieren om met elkaar in contact te komen, inspiratie op te doen en marktkennis up-to-date te houden. Wij hebben dan ook moeten vaststellen dat de opdrachtgever van vandaag een nationaal platform als Event niet meer in zijn top 10 van prioriteiten heeft staan. Een moeilijk besluit, maar ik kan mij nu met negen fantastische collega's nog meer gaan richten op het verder uitbouwen van ons event-marketingbureau met de labels, Aangename Zaken en breener. Hiermee maken we een enorme groei door met name door de explosieve toename van de organisatie van bijzondere evenementen en congressen."

 

"Wij bedanken u voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld, het afgelopen jaar tijdens Event 17 en mogelijk ook de jaren hiervoor. Het was fantastisch om met u en alle andere standhouders samen te mogen werken en we zijn er trots op dat we samen Event tot een succes hebben gemaakt."

 

Maar vooral willen wij organisator Eventex bedanken voor de belangrijke bijdrage die zij aan de Nederlandse en Belgische evenementensector hebben gedaan. "De beurs was altijd een baken in onze kalander, een moment om de branche te ontmoeten op een inspirerende beursvloer. De passie en het oog voor detail waarmee Marc en zijn team de beurs jarenlang hebben neergezet is niemand ontgaan. We blijken dan ook terug op een jarenlange succesvolle samenwerking. Bedankt!", voegt eventplanner.be /.nl oprichter Kevin Van der Straeten er aan toe.

 

20-09-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Event zelf organiseren of uitbesteden?TIP! - Event zelf organiseren of uitbesteden?
Hoe omzet halen uit je volgende evenement?Hoe omzet halen uit je volgende evenement?
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Advertenties

In de kijker

VIPtruck - Mobile Grand Café

VIPtruck - Mobile Grand Café

Een unieke mobiele vip locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht