In minder dan 48u een volwaardige event- of horecalocatieIn minder dan 48u een volwaardige event- of horecalocatie

Memory Lane is de slimme oplossing voor wie op zoek is naar een verassende event- of horecalocatie. Een modulair en volwaardig bouwsysteem maakt het mogelijk om in minder dan 48u een volledig functionele bar, feestzaal of restaurant op poten te zetten op een plaats naar keuze.

 

Elke structuur heeft een specifiek thema om in te spelen op jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

 

 

Ontdek de veelzijdigheid van de concepten

"Onze opstellingen kunnen op verschillende manieren worden ingericht. Zo kunnen we voor elke toepassing een andere set-up voorzien. Ga je aan de slag om een tijdelijk restaurant uit te baten of wil je een avondfeest met walking dinner organiseren? De binnenruimtes worden ingericht aan de hand van jouw voorkeuren. Om het makkelijker te maken hebben we 3 basisopstellingen uitgewerkt", vertelt het team van Memory Lane.

 

"Er bestaat geen standaardrecept voor het creëren van nieuwe herinneringen. Een herinnering is persoonlijk. Daarom voorzien we ook de mogelijkheid om verder te personaliseren. Een intiemere setting, een podium voor presentaties of je naam of merk stijlvol geïntegreerd? Aarzel niet om ons hierover aan te spreken. Bij het huren van The Meat District is alle meubilair en decoratie inbegrepen."

 

 

Part of Antwerp - Dining on Water

Van 8 tot 20 september maakte Memory Lane deel uit van 'Part of Antwerp'. Een gloednieuw stadsfestival op het Eilandje in Antwerpen met een reeks aan initiatieven voor jong en oud. Dining on Water mocht in in dit geval erg letterlijk genomen worden. The Meat District werd herdoopt naar 'Waterfrond' en werd gebouwd op een ponton midden in het Kattendijkdok. Enkele centimeters boven de waterspiegel konden festivalgangers genieten van heerlijke foodsharing en een adembenemend uitzicht op het Havenhuis en de omgeving. J&M catering stond achter de kookpotten en pakte uit met een sharing & pairing menu op de maat van Barcelona.


www.memory-lane.be

advertorial20-09-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Hoe omzet halen uit je volgende evenement?Hoe omzet halen uit je volgende evenement?
Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 2. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht
 3. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen