Onweer tijdens je evenement? Demonstratie weerbewaking tijdens FestivakOnweer tijdens je evenement? Demonstratie weerbewaking tijdens Festivak

Organiseer je evenement in openlucht? Dan moet je rekening houden met de weergoden. Het weer kan veel schade schade aanrichten tijdens evenementen en dat hebben een aantal festivals de laatste jaren helaas moeten ondervinden.

 

Omdat een festival en het weer onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, kan het weer een organisator veel stress opleveren. Weerapps in de gaten houden is ook niet echt de oplossing. Zo kan het voorkomen dat één van de apps laat zien dat er een flinke regenbui over het festivalterrein trekt, waarop jij als organisator beslist de call te gegeven om poncho's aan de bezoekers uit te delen. Helaas blijkt het een kostbare call en blijft het gedurende het festival gewoon droog...

 

Wanneer er sprake is van vuurwerk of andere pyro elementen, speelt ook de wind een belangrijke rol. Je moet weten hoe hard de wind waait en uit welke richting die komt. Je wilt immers ten allen tijd vermijden dat rook, vuur of vuurwerk in het publiek terecht komt met gewonden of zelfs paniek tot gevolg. Een goede weerbewaking op evenementen zorgt ervoor dat dit soort risico's tot een minimum worden beperkt en doet dat door goede weersverwachtingen en adviezen te geven.

 

Meteo Diensten is een nieuwe speler in de evenementenbranche en heeft zich gespecialiseerd in het bewaken van het weer op evenementenlocaties. Meteo Diensten levert haar diensten door middel van een weerkamer op de locatie of via een gecentraliseerde weerkamer. Tijdens de Festivak vakbeurs demonstreert Meteo Diensten hoe ze te werk gaan.


www.festivak.nl

advertorial19-09-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 fouten bij het maken van een eventwebsite5 fouten bij het maken van een eventwebsite
Zo help je je eventmarketingplan om zeep... (en hoe je dat voorkomt)Zo help je je eventmarketingplan om zeep... (en hoe je dat voorkomt)
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht