Oververhit? 7theaven heeft de oplossing

Oververhit? 7theaven heeft de oplossing

Eindelijk zomer, tijd dus voor terrasjes, festivals en... hittegolven. Als eventplanner ben je dus best op alles voorbereid en zorg je er natuurlijk ook voor dat je gasten voldoende water kunnen drinken en bied je ze schaduw aan. Ook verkoelingspunten zijn geen overbodige luxe tijdens de zomerevenementen en daarvoor heeft 7theaven enkele originele en spectaculaire oplossingen.

 

Het mist- en vernevelingsysteem van 7theaven tovert niet enkel 'uit het niets' een mooi en feeëriek mistgordijn. De extreem fijne waterdruppels zorgen meteen ook voor een verfrissend watergordijn zonder dat de bezoekers helemaal doorweekt naar huis moeten. Dit systeem kan verwerkt worden in bestaande constructies of decors, maar 7theaven kan ook vrijstaande truss structuren voorzien. "Natuurlijk zijn onze systemen van de allernieuwste filters voorzien zodat de bezoekers in alle veiligheid verfrist kunnen worden."

 

Het watergordijn en waterscherm van 7theaven zijn nog twee andere oplossingen die voor de nodige verkoeling kunnen zorgen en daar bovenop ook uitermate geschikt zijn om video of lasers op te projecteren. "Met het watergordijn zorg je voor een waterval die zowel binnen als buiten opgesteld kan worden en die onder de juiste lichtomstandigheden perfect als videoscherm gebruikt kan worden waardoor logo's en productvideo's echt tot leven komen." 

 

 

Nog indrukwekkender is het waterscherm van 27 meter breed en 9 meter hoog waarop 7theaven, in samenspraak met de klant, een volledige licht-, laser- of videoshow kan projecteren. Deze beelden krijgen door het water een oogverblindende 3D look. "Natuurlijk kunnen we zowel het mistsysteem, het watergordijn en/of het waterscherm perfect combineren met verschillende waterfonteinen, aquajets en fountain flames om zo een volledig tijdscode gestuurde watershow te creëeren, eventueel zelfs ondersteund door (live) muziek.

 

Meer info over onze special effects en event decoratie vind je op:

www.7theaven.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties