'A wood for every mood'

'A wood for every mood'

De 'look en feel' van een evenement is bepalend voor de sfeer, en dus ook het succes ervan. Het juiste meubilair kiezen is dan ook een belangrijke stap in de organisatie van je event.

 

Dankzij de 'back to nature' trend blijft de populariteit van hout toenemen. Daarom heeft Fabula Productions, naast de bestaande Salomo en Smokey collecties, nu de nieuwe Woodland collectie gelanceerd. "Hierdoor kun je voor elk type evenement en voor elke sfeer de juiste meubels kiezen. Houten meubels hebben ook nog eens het extra voordeel dat ze zowel voor binnen als buiten gebruik geschikt zijn en dus makkelijk in elk seizoen in te passen zijn."

 

Maar hoe kies je nu de juiste collectie? Fabula Productions geeft tips:

  • Onze gloednieuwe Woodland meubels hebben door het gebruik van de lichtere kleur de zachtste uitstraling van de 3 collecties en daardoor komen ze volledig tot hun recht bij de romantischere thema's zoals bruiloften. De zomerse look van deze meubels is ook ideaal voor tuinfeesten en outdoor events.
     
  • De stalen frames en de zwaardere 'gebrande' tafelbladen van de Smokey collectie zorgen dan weer voor een industriëlere uitstraling die perfect past in een 'urban city' setting. Maar ook in een rustiek of vintage decor voelt de Smokey collectie zich volledig thuis.
     
  • Onze Salomo collectie brengt met zijn subtiele lijnen en elegant kleurenspel de nodige rust in een strak decor. Probeer zeker ook eens de ‘wireframe’ tafels te combineren met kubistische statafels om nog meer afwisseling te bekomen.

Natuurlijk houdt niets je tegen om de collecties door elkaar te gebruiken. De verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen zorgen automatisch voor een hedonistische en eclectische sfeer met

een hedendaags kantje.

 

Meer info over deze en andere collecties vind je op:

www.fabulaproductions.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties