Flexibele eventruimte in Nekkerbox

Flexibele eventruimte in Nekkerbox

Heb je veel plek én veel flexibiliteit nodig voor jouw event? De Nekkerhal - Brussels North beschikt over een vrije oppervlakte van maar liefst 18.424 m², zonder beperkingen door steunpilaren of muren. Flexibiliteit is de grote troef, de ruimte kan volledig naar wens ingedeeld en aangekleed worden.

 

Wil je het iets intiemer? Dan is de de Nekkerbox de oplossing. Deze blackbox in de Nekkerhal heeft een mutifunctionele ruimte die geschikt is voor een klein of groot event met een totale oppervlakte van 2.312 m². "Ze biedt een capaciteit van minimum 150 en maximum 1200 personen. Het is een budgetvriendelijke en instapklare box, voorzien van de noodzakelijke basisstructuur. Het biedt jou als organisator voldoende creatieve vrijheid en is standaard uitgerust met bewegend sfeerlicht, moduleerbare wanden, basis podiumlicht en basis geluidset."

 

De indeling van de Nekkerbox bestaat standaard uit een inkom, vestiaire, ontvangst & receptie box, event box met podium & projectiescherm en uiteraard plaats voor de cateraar. 

 

"De centrale ligging van de Nekkerhal, en dus ook de Nekkerbox, maakt van deze locatie één van de meest toegankelijke in België. Eenvoudig te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De parking voor de deur biedt plaats aan 2.500 wagens. Bovendien is het historische en culturele centrum van de Stad Mechelen vlakbij."
 

Ontdek meer over de mogelijkheden van de Nekkerbox en surf naar:

www.nekkerhalbrusselsnorth.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties