Pop-up eventlocatie in kasteeltuin De LandgoederijPop-up eventlocatie in kasteeltuin De Landgoederij

In de eerste week van september verandert de kasteeltuin van De Landgoederij in een 'pop-up eventlocatie'. Een grote spantent, sfeervol buitenmeubilair, food stands en als eyecatcher een grote wijnbar, maken de kasteeltuin in deze periode een unieke locatie voor zakelijke evenementen voor 200 tot 500 personen.


De Landgoederij (en het bijbehorende Kasteel Cammingha), gelegen aan de Kromme Rijn in Bunnik, is een populaire evenementenlocatie in Midden-Nederland. Locatiemanager Patrick van den Brink vertelt waar het idee vandaan komt: "Om aan de vraag in de drukke septembermaand te kunnen voldoen én om bestaande relaties iets anders te kunnen bieden op ons eigen terrein, wordt de kasteeltuin tijdelijk ingericht als outdoor eventlocatie. Van 4 tot en met 9 september is het voor bedrijven mogelijk om hun personeelsdag, relatiebijeenkomst of business event te organiseren als een geheel verzorgd buitenevent. De reacties zijn erg positief! Een aantal data is al gereserveerd."

 

 

Food & beverage in een unieke setting

De pop-up locatie wordt thematisch ingericht met een wijnbar en verschillende food stands, met als doel het prikkelen van alle zintuigen. "Proeven & beleven in een groene omgeving staat centraal; speciaal geselecteerde wijnen, bijzondere streekproducten, een walking dinner en muzikale invulling zijn onderdeel van het concept. Het totaalplaatje zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij de gasten", aldus locatiemanager Patrick van den Brink.

 

 

Exclusiviteit voor uw event

Onderstaande video geeft een goede indruk van de locatie en de mogelijke opzet van jouw event.

 

 

Heb je interesse in je eigen exclusieve event op deze pop-up locatie of wil je meer weten over De Landgoederij? Het salesteam van De Landgoederij staat voor je klaar om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.


www.delandgoederij.nl

advertorial07-04-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe zet je een efficiënte check-in op voor je evenement?Hoe zet je een efficiënte check-in op voor je evenement?
Hoe AI de toekomst van eventplanning zal bepalenHoe AI de toekomst van eventplanning zal bepalen
Wil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doenWil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doen
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 07-03Salesmanager België (Fulltime)
  Neptunus bvba
  Limburg
 3. 07-03Account manager
  Momice
  Noord-Holland