Dazzle Events geeft kleur aan opening nieuwbouw Libert PaintsDazzle Events geeft kleur aan opening nieuwbouw Libert Paints

Bij de intrede van een nieuw gebouw hoort een feestelijke opening, iets waarvoor Libert Paints de hulp inriep van Dazzle Events.

 

Tijdens het weekend van 18 november verwelkomde de Gentse verfproducent eerst klanten, leveranciers, pers en politici om vervolgens ook de deuren te openen voor het grote publiek. Meer dan 400 personen genoten van de festiviteiten in het splinternieuwe gebouw.

 

Mathias De Clercq (Schepen van Haven, Economie en Ondernemen) trok het evenement met een wervende speech op gang, waarna de bezoekers op eigen tempo een rondleiding volgden. Circusartiesten animeerden de aanwezigen doorheen het nieuwe gebouw en de omliggende magazijnen met als apotheose een paintballbox die jong en oud wist te bekoren.

 

Thijs Bekaert (Dazzle Events): "We wilden bij deze opening meer dan enkel een kleurrijke omgeving. De link met verf en kleur moest ook in de details zitten. Vandaar dat we kozen voor drankjes en hapjes in opvallend felle tinten en als blijvende herinnering lieten we op een grote plaat een boom drukken waarop de medewerkers een kleurrijke handafdruk nalieten. Een leuke eyecatcher voor in hun nieuwe vergaderzaal."

 

Dat het hem in de details zat, beaamden niet enkel de bezoekers, ook Managing Director Paul Boels was erg enthousiast over de uitvoering van het evenement door Dazzle Events. "Ze nemen de tijd om samen rond de tafel te zitten en echt te luisteren naar de wensen van de klant. Ze houden rekening met alle aspecten, zonder de kern van de zaak uit het oog te verliezen. Wij zijn over de hele lijn bijzonder tevreden"

 

De toekomst ziet er alvast rooskleurig uit, want Libert Paints neemt opnieuw Dazzle Events onder de arm voor twee evenementen die in 2017 zullen plaatsvinden.

 

Wil jij ook een feestelijke inhuldiging? Neem contact op:


www.dazzle-events.be

advertorial06-04-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Moet je pers echt uitnodigen op je volgende evenement?Moet je pers echt uitnodigen op je volgende evenement?
Papendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega'sPapendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega's
BREAKING: vakbeurs Event stoptBREAKING: vakbeurs Event stopt
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 21-09Travel Designer België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 3. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen