Singapore MICE Advantage Programme

Singapore MICE Advantage Programme

Singapore staat bekend om topfaciliteiten, een efficiënte infrastructuur en een bloeiende zakenwereld. Het is de ideale bestemming voor het organiseren van succesvolle zakelijke evenementen. Als je dit combineert met de exclusieve privileges en unieke belevingen die het Singapore MICE Advantage Programme (SMAP) biedt, hoef je alleen maar het allerbeste te verwachten voor jouw evenement in Singapore.

 

Meld je aan vóór 31 december 2019 voor evenementen die plaatsvinden vóór 31 december 2025.

 

De opties zijn onder andere:

 

Zakelijke evenementen en Incentive Travel

Als je reist met een groep van meer dan 100 buitenlandse deelnemers, haal je je voordeel uit een gratis welcome-desk op Singapore Changi Airport, 2 gratis economyclass vliegtickets, voordeeltarieven voor locatieverhuur, aanbevelingen, introducties bij relevante bureaus en leveranciers, visumfacilitering voor je gasten en nog veel meer. Je gasten zullen ook van extra voordelen gebruik kunnen maken zoals aanvullende bagageruimte, speciale tarieven en kortingen.

 

Congressen en bijeenkomsten

Verwelkom je meer dan 700 buitenlandse bezoekers? Dan krijg je al het bovenstaande en zelfs nog meer. Denk aan 5 gratis economyclass vliegtickets, voordeeltarieven op cargo, ... Je gasten zullen gebruik kunnen maken van uitzonderlijke prijzen op vliegtuigtickets naar Singapore met Singapore Airlines, SilkAir, Scoot en Tigerair, vanaf 120 bestemmingen wereldwijd. Ze kunnen ook rekenen op speciale tarieven op Singapore Stopover Business en Singapore Stopover Holiday-pakketten.

 

Beurzen

Haal je meer dan 1000 buitenlandse bezoekers naar je beurs in Singapore? Dan krijg je al het bovenstaande, plus uitzonderlijke kortingen op vliegtuigtickets bij Singapore Airlines en hotelaccommodatie in Singapore tijdens je locatiebezoek. En natuurlijk ontvangen je gasten dezelfde privileges.

 

Congressen

Congressen met minimaal 300 buitenlandse zakelijke bezoekers hebben dezelfde voordelen als beurzen.

 

Wil je graag meer weten? Klik hier voor uitgebreide informatie.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties