Oostende een topbestemming voor familiedagen

Oostende een topbestemming voor familiedagen

Oostende is de plek bij uitstek voor een onvergetelijke familiedag vol ontspanning en plezier! Met onder meer het Fort Napoleon en Kursaal Oostende als uitvalsbasis, biedt Oostende alle faciliteiten voor de organisatie van een geslaagde dag!

 

Het monumentale Fort Napoleon, dat er kwam in opdracht van Napoleon zelf, is een absolute topper en aanrader voor de organisatie van een familiedag. Het spreekt voor zich waarom: naast het indrukwekkende karakter van het gebouw, dat zich letterlijk in de duinen bevindt, zit je zo op het strand.

 

Zo kan je een avonturen circuit in het Fort en allerlei workshops en spelen binnen het gebouw perfect combineren met zeerafting, kiting en allerlei andere strandsporten. Bovendien huist in het Fort Napoleon een restaurant dat eveneens de catering voor het ganse evenement voor zijn rekening kan nemen. Alle troeven op één locatie dus!

 

Kursaal Oostende

Eén van de meest typerende en indrukwekkende gebouwen van Oostende is zonder meer het Kursaal van Oostende. Naast congressen en concerten, is dit een uitermate geschikte locatie voor een familiedag. De vele zalen en ruimtes waar allerlei diverse activiteiten, workshops, ... kunnen doorgaan zijn een ongelofelijke troef.

 

Maar een wellicht nog grotere troef is de ligging van het Kursaal: pal in het centrum van Oostende, nabij tal van trekpleisters zoals de Mercator, het Maria Hendrikapark, de Amandine, de surfclub voor sportieve activiteiten en uiteraard het strand.

 

Activiteiten

Iedere familiedag wordt in samenwerking met een professioneel evenementenkantoor persoonlijk en op maat uitgewerkt. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden: piraten schattenjacht, rafting, golfsurfen, kiting, beach volley, matrozen op de Mercator, zoektocht op gokarts, schermen op het strand, een tocht met het toeristentreintje, een avontuurlijke ontsnappingstocht uit het Fort Napoleon, een laser battle in de duinen, ...

 

"De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom luisteren we bij Meet in Oostende graag naar je en maken we een voorstel op maat van jouw groep en team. Eén iets is zeker: als je je familiedag in Oostende organiseert, wordt het een dag om nooit te vergeten", besluit Thomas De Meyer van Meet in Oostende.

www.meetinoostende.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties