Robert Melaard nieuwe voorzitter HSMAI Nederland

Robert Melaard nieuwe voorzitter HSMAI Nederland

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van beroepsvereniging HSMAI, heeft het bestuur aangekondigt dat HSMAI Nederland zich vanaf 1 januari 2018 wil aansluiten bij HSMAI Europa. Na het bekend maken van het jaarthema voor 2017 (Hospitality Leadership), nam Robert Melaard (Match+ b.v. / Gastvrij Rotterdam) de voorzittershamer over van Marja van Reijn.

 

HSMAI Nederland de beroepsvereniging voor Sales, Marketing en Revenue- professionals in de Gastvrijheidsindustrie gaat zich vanaf 1 januari 2018 aansluiten bij de Europese HSMAI organisatie. Directeur Hans Poortvliet licht toe "Het gaat steeds beter met Nederlandse Gastvrijheidsindustrie en het toerisme daarbinnen in het bijzonder. Maar de internationale concurrentie is groot en navenant snel mee ontwikkelen op het commerciële speelveld - waar zich in een razend tempo veel (vooral digitale) innovatie voordoet - is dan ook noodzakelijk. Sprake van nationale ‘spelers’ is er nauwelijks meer en de 'Think Global - Act Local' benadering is op alle fronten actueler dan ooit. De vertaling hiervan vraagt om de laatste inzichten en ervaringen van internationaal georiënteerde professionals waarvan er zich inmiddels velen hebben aangesloten bij HSMAI Europe. Dat is ook precies de reden waarom wij dit, overigens als laatste onafhankelijk Nationaal Chapter in Europa, vanaf 2018 ook gaan doen"

 

Bestuurssamenstelling 2017

Het HSMAI bestuur zal het komend jaar bestaan uit (op foto van links naar rechts): Bestuurslid Robbert Laus (Short Stay Group), Bestuurslid Leila Hulshof (Amrath Hotels), Bestuurslid Olaf Loman (Princess Hotels), Voorzitter Robert Melaard (Match+ b.v. / Gastvrij Rotterdam), Penningmeester Carlo van den Berg (Mystery Review) en Secretaris Tanja Kivits (de Baak). Voorzitter Robert Melaard over zijn nieuwe functie, bestuur en de richting waarin de HSMAI zich beweegt:

 

"HSMAI NL is een mooie vereniging met jaarlijks een sterke programmering van netwerkbijeenkomsten. De transitiefase waarin de vereniging zich nu bevindt (van een eigen Nederlands chapter naar het opgaan in HSMAI Europe) is een boeiende periode die veel kansen biedt. Ik wil me daar graag met het nieuwe bestuur de komende tijd voor inzetten en bekijken hoe we het netwerkend vermogen van HSMAI NL kunnen behouden en tevens de kansen die Europa biedt zo goed mogelijk te benutten voor de Nederlandse leden."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties