't Hooghuys schreef geschiedenis in 2016't Hooghuys schreef geschiedenis in 2016

2016 behoort alweer tot het verleden. 't Hooghuys blikt terug op een spraakmakend jaar vol historische totaalbelevingen. "We staan te trappelen om ook in 2017 mee te schrijven aan de geschiedenis van morgen."

 

't Hooghuys is gespecialiseerd in Middeleeuwse events die historisch tot in de kleinste details kloppen. Joel Dumont: "We hebben in 2016 heel wat historische totaalbelevingen mogen opzetten, hieronder een greep uit de meest spraakmakende van december."

 • Incentive: Historisch banket - Diamantair - Kasteel Groot-Bijgaarden - Dec 2016
  Een unieke 'Medieval Experience' voor een Chinees-sprekende delegatie van 35 man? Check. Een tot de verbeelding sprekende locatie, muziek en dans van troubadours als universeel communicatiemiddel, de unieke (ver)beeldende kracht van een tovenaar, spektakel van een vuurspuwende nar en vuurdraak, alles rijkelijk overgoten met drank en spijs... alle ingrediënten aanwezig voor een unieke ervaring. "Onze klant zag reeds voor het derde jaar op rij dat het goed was!"    
   
 • Personeelsevent: Cornet Midwinter - Kasteel Diepensteyn - Dec 2016
  Een mysterieuze ridder te paard (marketing manager) die, begeleid door klaroengeschal en twee gewapende ridders, zijn opwachting maakt op het tot middeleeuws dorp omgebouwd binnenplein. Het geheel sfeervol verlicht met honderden fakkels, lantaarns en stompkaarsen... het schouwtoneel voor het personeel van PALM Craft Brewers om in stijl een succesvol jaar voor CORNET af te sluiten. "Ons Midwinter concept leende zich uitstekend om in ware walking diner stijl ook in deze koude wintermaanden een outdoor event te organiseren." Middeleeuwse luifels, voorzien van eetkraampjes met varken aan 't spit, stoofpotjes en ander lekkers op grill en driepikkels, vuurkorven, vuurschalen en spectaculaire vuuracts om je bij te warmen... wat moet een mens nog meer hebben!
   
 • Teambuilding: Trendstop - 't Hooghuys - Dec 2016
  Opzet: een creatieve sales meeting 'out of the box' in de gotische ridderzaal van 't Hooghuys. In de namiddag een teambuildingactiviteit waarbij 2 teams van 8 door hun eigen sales manager als Grootmeester Tempelier werden getest op hun technische en sociale vaardigheden als teamplayer. Elk team diende zijn eigen kampement op te bouwen en vervolgens een historisch avond diner voor de Tempeliers te koken op houtvuren. Bij de kruidenvrouw konden ze door het vervullen van opdrachten terecht voor extra ingrediënten en materiaal om hun '(over)leven in de natuur' comfortabeler te maken. Een smakelijke verbroedering bij het open vuur te midden van drank ende spijs als afsluiter van een geslaagd jaar.

Heeft 't Hooghuys je kunnen inspireren tot een historische samenwerking? Daag ze uit om ook jouw familiedag, personeelsfeest, congres, meerdaags seminarie, product lancering, ...  in een historische context te plaatsen.  


www.thooghuys.com

advertorial20-01-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant