Altijd goed verzekerd met de Aon Evenementenverzekering

Altijd goed verzekerd met de Aon Evenementenverzekering

Hoe goed je de organisatie van jouw evenementen ook voor elkaar hebt, er kan altijd iets misgaan. Een artiest wordt ziek, een bezoeker stelt je aansprakelijk of je moet het evenement afgelasten door plotseling noodweer.

 

Met de Aon Evenementenverzekering verzeker je je eenvoudig tegen de financiële risico's die je loopt bij het organiseren van een evenement. De verzekering vergoedt kosten die gemaakt zijn of kosten die je moet betalen als het evenement moet worden onderbroken, uitgesteld of afgelast.

 

Ook tijdens het evenement kan er iets misgaan. Daarom heeft Aon een ongevallen- & aansprakelijkheidsdekking, een dekking voor extreme weersomstandigheden en een dekking voor waardevolle objecten. Zo bent u goed verzekerd, wat er ook misgaat tijdens het evenement. Aon heeft een passende verzekering voor elk evenement.

 

 

Verschillende dekkingen

De dekking van de Aon evenementenverzekering bestaat uit vier onderdelen. Je kunt zelf een passende evenementenverzekering samenstellen:

  • Onkosten
    Deze dekking vergoedt onkosten als het evenement tegen de wil van de verzekerde wordt onderbroken, uitgesteld of afgelast. Het gaat om kosten die al betaald zijn of nog betaald moeten worden. Er is bij deze dekking geen eigen risico.
     
  • Ongevallen & aansprakelijkheid
    Als organisator kun je aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk letsel en schade aan eigendommen van personen. Met de ongevallen- & aansprakelijkheidsdekking kun je je hiertegen verzekeren. De ongevallendekking geldt voor alle medewerkers en vrijwilligers van het evenement en voor personen die de verzekering hebben afgesloten.
     
  • Waardevolle objecten
    Verzeker je voor materiële schade of verlies van bezittingen of gehuurde zaken, tijdens het transport en op de door jou aangegeven locatie. Wat de oorzaak ook is, het verlies van verzekerde objecten en schade aan deze objecten is verzekerd.
     
  • Extreme weersomstandigheden
    Kan extreem weer jouw evenement laten mislukken? Met deze dekking worden kosten vergoed als je evenement door extreem weer uitgesteld, onderbroken of afgelast moet worden.

 

Meer informatie

Voor meer informatie, een premieberekening of eenvoudig afsluiten ja je naar:

www.evenementenverzekering.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties