AED Studios lanceert de 'Easy Event' configurator

AED Studios lanceert de 'Easy Event' configurator

Online in 7 stappen je eigen evenement samenstellen mét een onmiddellijke prijsindicatie? Dat is 'Easy Event', de tool die AED Studios in Lint lanceert naar event organisatoren. Op deze manier wil het bedrijf op een snelle en eenvoudige manier haar troeven uitspelen als ideale eventlocatie.

 

"Niet enkel televisie- en filmproducties zijn welkom bij AED Studios", verduidelijkt Glenn Roggeman, CEO van AED group. "Ook de corporate wereld willen we bereiken voor de organisatie van vakbeurzen en evenementen. Na drie jaar intensieve afwerking en verbouwing (waaronder de aanleg van een nieuwe bezoekersparking voor 800 wagens), is de site klaar om de meest ambitieuze entertainment projecten te ontvangen. Voor professionele event agencies hebben we een ruim aanbod aan 'black box' studio's van 45m2 tot 3200m2, waarin eigen concepten vorm kunnen krijgen. Maar er zijn ook 9 zalen volledig uitgerust met de meest moderne audiovisuele technologie, voor bedrijfsevenementen volgens het 'plug & play'-principe. Snel, efficiënt, ecologisch en kostenbesparend."

 

De 'Easy Event' tool geeft organisatoren de mogelijkheid om online hun evenement samen te stellen. In slechts enkele minuten maken ze een keuze uit de gewenste ruimte of studio, de cateringformules en het aanbod van eventmeubilair. Aan de hand van het ingegeven aantal deelnemers en de duurtijd, berekent de configurator onmiddellijk de kostprijs per persoon. Uiteraard heeft de organisator nadien de mogelijkheid om de standaardformules te personaliseren, door zaken toe te voegen, te veranderen of te schrappen.

 

"Door onze centrale ligging in een rustige en groene omgeving tussen Antwerpen en Brussel, ver weg van de drukke stadscentra en de files, biedt AED Studios de meest complete infrastructuur met alle faciliteiten voor de organisatie van B2B events", besluit Filip Van Vlem, International PR & Communications Manager van AED group. "Meer en meer bedrijven kiezen voor de uitstraling van onze site als grootste mediacenter in de Benelux waar entertainment in de ruimste zin van het woord wordt gecreëerd. Met 'Easy Event' willen we zowel aan de multinational als aan de Vlaamse KMO bewijzen dat we de uitgelezen locatie zijn voor de organisatie van een productvoorstelling, een persconferentie, een vakbeurs, een teambuilding event, een bedrijfsfeest, een meeting of een congres. Neem de proef op de som en probeer het zelf in enkele minuten."

www.easy-event.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties