Foto's Get Inspired Network Night staan online!

Foto's Get Inspired Network Night staan online!

820 opdrachtgevers, organisatoren & eventprofessionals op de gastenlijst en 19 event-partners die het beste van zichzelf geven, dat is de formule bij uitstek voor een geslaagd eventplanner.be /.nl network event.

 

Je kan de foto's van het event terugvinden op onze Facebook Page. Neem snel een kijkje! Herken je mensen op de foto? Dan mag je ze zeker taggen! Je moet daarvoor wel fan zijn van onze Facebook Page. 'Liken' maar!

 

NAAR DE FOTO'S

  

We willen al onze partners nogmaals uitdrukkelijk bedanken voor hun inzet tijdens het 'Get Inspired' event. Het was top!

 

Uitreiking 'eventplanner.be /.nl Certificate of Excellence'

Tijdens de netwerkavond werden de allereerste 'eventplanner.be /.nl Certificates of Excellence' uitgereikt. Dat zijn onderscheidingen voor eventlocaties, eventbureaus en toeleveranciers die elke dag tot het uiterste gaan voor hun klanten. En het zijn die klanten die via ons veilige reviewsysteem hun eventleveranciers bekronen. Kevin doorkruiste het hele land om de eerste awards persoonlijk te gaan overhandigen bij de eventbedrijven en die video konden de 900 gasten van het event in primeur bekijken. Was je er niet bij op 9 november? Dan kan je de uitreiking hier herbekijken.

 

 

No Show

Het 'no show' percentage bleef ook dit jaar onder de 15% (incusief last minute annulaties). Toen we enkele jaren geleden van start gingen met deze events stuurde nog meer dan 30% van de gasten hun kat. De strikte 'no show' policy werkt en doet het percentage elk jaar verder dalen. De branchegenoten die toch een 'no show' achter hun naam lieten noteren, raden we aan nog eens naar de eventplanner.tv aflevering over no show te kijken ;-)

Bron: Foto artikel door Eva Asdon

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties