Ontdek exclusieve eventlocaties op Brusselse Heizel

Ontdek exclusieve eventlocaties op Brusselse Heizel

Zoek je een unieke locatie voor jouw event? Ga je daarbij voor een iconische plaats of zoek je eerder een artistiek decor? Op de Brusselse Heizel vind je ze allebei: het Atomium en het museum ADAM.

 

Had jij al aan het Atomium gedacht als eventlocatie? Dit symbool bij uitstek van Brussel en België is vooral gekend als unieke realisatie in de architectuurgeschiedenis en het meest fascinerende gebouw in de hoofdstad van Europa. Je kan het Atomium ook huren als locatie voor je evenement.

 

Vlakbij, in de schaduw van het Atomium, ligt het Art & Design Atomium Museum (ADAM). Dit is het enige museum en kunstencentrum in Brussel gewijd aan design en kunst van de twintigste eeuw tot nu. Je vindt er tal van vergader- en eventmogelijkheden in een artistieke sfeer.

 

 

Iconisch Atomium

Vanuit de bollen in roestvrij staal (18 meter diameter), ondersteund door een indrukwekkende metalen geraamte, heb je het mooiste uitzicht over Brussel. In de bollen vind je polyvalente zalen die je volledig kan inrichten voor vergaderingen, seminaries, conferenties, productlanceringen, teambuildings, cocktailparty's of gala-avonden. Je kan er terecht voor evenementen van 50 (1 bol) tot 800 personen (volledige Atomium). De formules voor verhuur, inrichting en catering kunnen helemaal op maat van je event worden uitgewerkt. Combinaties met de tijdelijke en permanente tentoonstellingen in het Atomium zijn mogelijk.

 

 

Artistiek ADAM

Ook in het Art & Design Atomium Museum (ADAM) vind je als bedrijf of particulier interessante ruimtes voor activiteiten en evenementen. ADAM is het uitgelezen decor voor meetings, conferenties, events, cocktails, gala-avonden of huwelijksfeesten. De unieke setting in het museum, de combinatie met een bezoek aan de collectie of tijdelijke tentoonstellingen geeft je event net dat ietsje meer.

 

Het ADAM biedt vaste en flexibele verhuurformules en cateringmogelijkheden voor evenementen tot 500 personen.

 

www.atomium.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties