Allerlaatste kans: wordt beste eventlocatie of -bedrijf van 2021!

Allerlaatste kans: wordt beste eventlocatie of -bedrijf van 2021!

Het officieel en feestelijk 'Certificate of Excellence' bekroont de beste eventlocaties en eventbedrijven in België en Nederland, en dat op basis van het unieke en veilige eventplanner.nl review systeem. Reviews geplaatst t.e.m. 30 september 2021 tellen mee voor de uitreiking dit jaar!

 

De meeste awards in de evenementensector bekronen de beste evenementen. Daar is niets mis mee, integendeel. Wij voegen daar iets aan toe door eventbedrijven te belonen die elke dag opnieuw tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers.

 

Elk geslaagd evenement, groot of klein, is het resultaat van de inzet van alle eventbedrijven die eraan meewerkten. Van eventbureau, cateraar, audiovisueel bedrijf tot de clown. Elke leverancier die in zijn vakgebied de best mogelijke kwaliteit levert binnen het budget van de klant. "Heel wat van deze eventbedrijven winnen zelden of nooit een award, maar zijn eigenlijk de helden van onze sector. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf?", vindt Kevin Van der Straeten van eventplanner.nl

 

"Alle meer dan 10.000 eventbedrijven op onze website komen in aanmerking voor de certificaten die we nu voor het derde jaar op rij uitreiken. Iedereen kan meedingen naar de felbegeerde onderscheiding."Zeker in corona-tijden belangrijk...

We hebben getwijfeld. Maar meer dan ooit is het nu belangrijk om te laten zien dat jouw eventlocatie of -bedrijf klaar is voor een kickstart.

 

"De eventsector is op slot" lees je ondertussen al meer dan een jaar in de media. De harde realiteit van de coronacrisis valt niet te ontkennen, maar daarnaast zijn er ontelbaar veel eventbedrijven die out of the box met hun klanten meedenken en met creatieve oplossingen komen, zoals events, teambuildings, ... online hosten. We zien ook eventbedrijven die zichzelf heruitvinden, in andere sectoren bijspringen en positieve initiatieven opzetten.

 

We grijpen, samen met onze partners, editie 2021 aan om extra in de verf te zetten dat het weer tijd is om evenementen te organiseren! En met de aangekondigde versoepelingen gaat dat zeker lukken.


 

Zorg dat jouw eventbedrijf er bij is!

Wil jij meedingen naar een 'Certificate of Excellence'? En zo aan al je klanten en de hele evenementensector tonen dat jouw bedrijf elke dag opnieuw met de glimlach voor hen klaar staat? Zorg dan dat je voor eind september 2021 minstens 10 reviews (waarvan ten minste 5 geplaatst in de afgelopen 12 maanden) op jouw bedrijfsprofiel hebt staan. Wanneer jouw klanten je met een gemiddelde score van meer dan 90% bedanken, dan is het certificaat van jou. En je kan er van op aan dat dat je heel wat media aandacht zal opleveren.


Maar ik heb dit jaar geen events gehad...

Uiteraard begrijpen we dat je dit jaar geen of weinig evenementen hebt kunnen faciliteren. Waarschijnlijk heb je wel klanten van de voorbije jaren die je een plezier willen doen met een mooie review. Zolang de reviews authentiek zijn, mogen die ook over events gaan die je in het verleden hebt uitgevoerd.

 

Ontdek hoe je makkelijk en snel reviews kan verzamelen

 

 

Stem op jouw eventleveranciers

Ben je zelf opdrachtgever of organisator? In dat geval kan jij jouw favoriete eventleveranciers steunen en op weg helpen door ze een mooie, eerlijke review te geven. En er is meer. Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis. Ook als je al .PRO bent, kan je meedoen. Dan wordt je abonnement gewoon gratis met een jaar verlengd.

 

Beloon je eventleveranciers nu met een review

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Jasper Bohets
Jasper Bohets
New|2021-09-01 - 21:12u

Graag zou ik meedoen, hoe kan ik dit doen?

Kevin Van der Straeten [eventplanner.net]
Kevin Van der Straeten [eventplanner.net]
Leader|2021-09-02 - 08:21u


Dag Jasper,
Deelnemen is eenvoudig.
1/ Zorg dat je een bedrijfspagina hebt: https://www.eventplanner.be/advertise/create/
2/ Verzamel reviews: https://www.eventplanner.be/help/35_hoe-krijg-ik-meer-reviews-over-mijn-eventbedrijf-of-locatie.html

Kevin

Lees ook

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Proef de zomer: verfrissende cocktails en mocktails van Grunewald.bar

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Advertenties