Projectie mapping als blikvanger

Projectie mapping als blikvanger

Tv's en LED-schermen zijn bekende blikvangers in het straatbeeld. Projectie is hier een leuke variatie op. Afgelopen zomer heeft Showdesign drie concepten gerealiseerd die ook jouw kunnen inspireren om met video mapping aan de slag te gaan.

 

"Of het nu voor voor een beurs is van 4 dagen, een project van 2 maanden of een vaste installatie voor 10 jaar. Projectie mapping valt op", vertelt Sijmen Hoekstra.

 

Athlon bestaat dit jaar 100 jaar. "Natuurlijk wordt dit gevierd met de medewerkers en klanten. Om dit feestweekend onder de aandacht te brengen hebben we bij de ingang van het hoofdkantoor een beamer in het systeemplafond bevestigd. Deze projecteert op de vloer een grote aftelklok waar alle medewerkers en klanten dagelijks overheen lopen."

 

Voor de kantoorspecialist Roodbeen heeft Showdesign een vaste installatie verzorgd in de showroom. Het scherm zakt iedere avond na zonsondergang automatisch voor het raam en is van buiten te zien voor voorbijgangers. "Hiermee worden die voorbijgangers continu op de hoogte gehouden van de laatste acties en mogelijkheden."

 

Vorige week ging in Eindhoven de introductieweek weer van start. Showdesign werd gevraagd om een videomapping op het pand van het ESC (Eindhoven Studenten Corps) te realiseren die de aandacht trekt van de nieuwe studenten. Iedere avond om exact 22 uur start de projectie en wordt het hele gebouw tot 4 uur vol in het licht gezet.

 

Heb je naar aanleiding van deze voorbeelden nog een veel beter idee? Dan luisteren de professionals van Showdesign graag naar jouw wensen en maken ze een creatief plan. 

www.showdesign.nl/videoconcepten/videomarketing/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties