Pop-up evenement vervangt gefaald 'Future of Events'

Pop-up evenement vervangt gefaald 'Future of Events'

Na de plotse annulering van Future of Events zijn er verscheidene initiatieven ontsproten om zowel het idee als de datum voort te zetten.

 

De meest levendige van die initiatieven is die van Live Com Alliance - de Live.Meeting, waarbij 200 event-professionals uit heel Europa samenkomen voor een unieke combinatie van bijzondere inhoud en effectief netwerken, op 22 augustus in de geweldige industriële locatie van de Kromhouthal.

 

Sprekers op de Live.Meeting zullen onder andere de volgende belangrijke onderwerpen bespreken: netwerken, creativiteit, innovatie, ondernemerschap, verkoop en prospectie, ROI-meting, promotie en tech-strategieontwikkeling. Onderwerpen zullen besproken worden door erkende deskundigen in de sector, waaronder Simon Burton, Jason Allan Scott, Victor Neyndorff, Patrick Roubroeks, Jens Mayer en anderen. De moderators van het evenement beloven het tot een nieuw niveau van publieksengagement en interactiviteit te tillen.

 

"We zijn erg dankbaar voor alle steun en interesse die we hebben gekregen van mensen over heel Europa. De IDEA Board nam het initiatief erg positief op en hielp sterk mee bij het aantrekken van partners om dit tot leven te doen komen. Het evenement is geheel gratis en heeft geen sponsoren, dus was het van groot belang om enorme steun van de eigenaren van Kromhouthal te ontvangen. Zulke mensen en bedrijven bewegen de sector echt voorwaarts en leiden tot vooruitgang", zegt Maarten Schram, beherend directeur van de IDEA en oprichter van Live Com Alliance.  

livemeeting.momice.events
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties