EK Atletiek in het Olympisch Stadion Amsterdam groot succes

EK Atletiek in het Olympisch Stadion Amsterdam groot succes

Mede dankzij de grote belangstelling, de prachtige locatie en de goede Nederlandse prestaties werd het Europese Kampioenschap Atletiek in Amsterdam een groot succes. Nederland behaalde zeven medailles, waaronder vier gouden. Met meer dan 125.000 verkochte tickets werden de verwachtingen (100.000) ruimschoots overtroffen. Op meerdere dagen was het Olympisch Stadion volledig uitverkocht.

 

Het EK is het grootste meerdaagse sportevenement dat in Amsterdam is georganiseerd sinds de Olympische Spelen van 1928.

 

Inspirerende locatie

In de jaren na de Spelen bleef de 'grande dame' uit Amsterdam altijd een veelbesproken sporttempel. Het unieke en bekroonde ontwerp van het Olympisch Stadion Amsterdam van architect Jan Wils en de legendarische voetbal- en wielerwedstrijden die er werden georganiseerd spreken tot de verbeelding. Na een grote renovatie in 2000 vinden er jaarlijks vele sportieve-, culturele- en bedrijfsevenementen plaats. In 2014 werd het Olympisch Stadion uitgeroepen tot meest inspirerende locatie van Nederland.

 

Unieke locatie met onvergetelijk uitzicht voor jouw event

In oktober en november dit jaar staat er een paviljoen midden in het Olympisch Stadion. Het multifunctionele paviljoen wordt gedeeltelijk voorzien van transparante dakzeilen en een glazen wand, waardoor een panoramisch uitzicht ontstaat in het Olympisch Stadion dat ieder evenement een bijzondere touch geeft. Je kan het paviljoen huren voor bedrijfsevenementen. Het is geheel op maat in te richten en maakt deze feestlocatie in het Olympisch Stadion hèt unieke decor voor bedrijven die aan het einde van het jaar een bijzonder evenement willen organiseren.

www.olympischstadion.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties