'Controle vanuit de organisatie. Veiligheid voor op!'

'Controle vanuit de organisatie. Veiligheid voor op!'

Nu Tomorrowland de deuren terug gesloten heeft kan JNRconTent opnieuw aan de slag om haar tenten af te bouwen en terug naar Esbeek te brengen. "Aan het festival gaat vooral veel vooraf, zoals strenge veiligheidscontroles", vertelt Jan van Geel.

 

Op Tomorrowland begeef je je als bezoeker in een droomwereld. De unieke aankleding en beleving trekt gasten uit heel de wereld naar Boom.

 

"JNRconTent krijgt een afhankelijke professionele controle bij dit festival op haar structuren. Zowel de stabiliteit en als veiligheid worden gecontroleerd. Dat is zo voor alle leveranciers die structuren bouwen. Een nieuwe ontwikkeling van de afgelopen jaren, waarvoor we ons niet verschuilen. Alle normen betreft de veiligheid worden hier gerespecteerd en nageleefd. Met de bouwboeken erbij wordt elke verankering nagekeken. Niet goed? Pennen of betonballast erbij!", gaat Jan van Geel van JNRconTent verder. "Zo hoort het eigenlijk en deze controles zouden op alle festivals moeten worden gehanteerd."

 

"Structuren die door tentenbouwers zelf worden uitgevonden en niet beschikken over de nodige normeringen voor de veiligheid, zouden moeten worden verbannen. Levensgevaarlijke bouwsels die de festival organisator alleen maar in problemen kan brengen, zonder dat hij dit weet. Daarvoor is een bedrijf met onafhankelijke en deskundige controle een uitkomst die voor de veiligheid van de organisatie én bezoekers zorgt. Bij JNRconTent juichen we deze ontwikkeling alleen maar toe. Veiligheid voor op!"

 

Noodweer kan je niet altijd voorspellen, maar met de juiste maatregelen kan je de schade wel drastisch beperken.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties